Vánoce na hvězdárně | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vánoce na hvězdárně

> Termín

28.12.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Během vánočních svátků se v sobotu 28. prosince od 10 do 18 hodin Hvězdárna a planetárium Brno promění v kratochvilné hřiště plné zábavy pro děti, jejich rodiče, babičky, dědečky… Po celý den budou promítány za zvýhodněné vánoční vstupné 2D projekce pořadů v digitáriu. Pro všechny příchozí ve společné produkci s dalšími partnery zařadíme volně přístupné programy pro děti. Malí i velcí si prohlédnou pohyblivé modely brněnských modelářů nebo si zapózují s kosmonautem. Vánoční výzdoba a drobné dárky samozřejmě nebudou chybět. Kolik vás to bude stát? Na 2D projekce v digitáriu je nutné zakoupit vánoční vstupenku za sníženou cenu 50 Kč. Prodej vstupenek on-line na www.hvezdarna.cz nebo na místě do vyprodání kapacity. Další programy jsou celý den volně přístupné. Bez koho by to nešlo? Vánoce na hvězdárně by se nepodařilo zorganizovat bez řady spolupracovníků a partnerů. Zejména musíme poděkovat společnosti SNIP & CO zajišťující doprovodné programy, dále firmě ŽSD a také modelářům SMT Brno, DPMB a dalším… Akci osobně zaštítila primátorka statutárního města Brna Markéta Vaňková. K dispozici jsou nápojové automaty. K cestě prosím použijte služby Dopravního podniku města Brna. Vánoční program trochu podrobněji Digitárium – vstupenka za vánoční cenu 50 Kč 10.00 Se zvířátky o vesmíru 2D (+5 let) 11.00 Lucie: Tajemství padajících hvězd 2D (+5 let) 12.00 Příběh nekonečných poutníků: Voyager 2D (+10 let) 13.00 Se zvířátky o vesmíru 2D (+5 let) 14.00 Lucie: Tajemství padajících hvězd 2D (+5 let) 15.00 Příběh nekonečných poutníků: Voyager 2D (+10 let) 16.00 Příběh nekonečných poutníků: Voyager 2D (+10 let) 17.00 Vzhůru na Měsíc! 2D (+10 let) 18.00 Vzhůru na Měsíc! 2D (+10 let)

> Otevírací doba

10:00 – 18:00

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Brno
Ulice: Hvězdárna a planetárium Brno

> Komentáře