Skleněné betlémy v Železném Brodě | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Skleněné betlémy v Železném Brodě

> Termín

1.12.2019 - 28.12.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Již tradiční železnobrodská výstava v období zimy a adventu bude k vidění od začátku prosince. Skleněný betlém patří neodmyslitelně k Železnému Brodu. Ve velké pomyslné rodině betlémů je třeba vedle těch papírových a vyřezávaných dřevěných nejmladším sourozencem. Jeho zrození totiž souvisí až se založením zdejší sklářské školy v roce 1920 a za krátkou dobu si vydobyl své čestné místo. Betlémy vytvořené nejrůznějším sklářskými technikami osloví všechny generace návštěvníků, od nejmenších dětí po ty nejstarší. Těšit se můžete na klasické betlémy ze skleněných figurek, foukaných, tažených či hutních, betlémy vytvořené rytinou na skle, vitrážové betlémy, skleněné mozaiky, podmalby na skle, moderní betlémy vytvořené z dutých skleněných trubic, betlémy z lisovaného skla, ve formě tavené skleněné plastiky, ale i skleněné betlémy v kombinaci s jinými materiály. Jste znalci sklářského řemesla a umění? Nebo naopak nevíte, co si pod jednotlivými sklářskými technikami přesně představit? V obou případech přijeďte do Městské galerie Vlastimila Rady v Železném Brodě. Jenom tady uvidíte největší množství vystavených skleněných betlémů pohromadě!

> Otevírací doba

Otevřeno všechny adventní soboty a neděle - od 13 do 17 hodin, a také 25. 12., 26.12., 27.12. a 28.12. - od 13 do 17 hodin

> Kontakt

Kraj: Liberecký kraj
Město: Železný Brod
Ulice: Městská galerie Vlastimila Rady, nám. 3. května

> Komentáře