Advent na blanenském zámku IV. | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Advent na blanenském zámku IV.

> Termín

21.12.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Náplní poslední adventní soboty bude již tradiční výroba odlévaných svíček a divadelní představení Vánoční pohádka aneb O Vánocích a zakleté čepičářce. Dílnička proběhne v muzeu od 10 do 12 hodin. Výroba barevných a odlévaných svíček je každoročně nejoblíbenější a nejnavštěvovanější dílnou, proto jsme se ji rozhodli zařadit i letos. Na divadelní představení se můžete těšit ve 14 hodin. Také v tomto představení je motivem klasický biblický příběh, ale aby byl dětem srozumitelnější, autoři divadelní hry Yvonna Kršková, Josef Melena Pavel Vašíček z Divadélka Mrak jej uschovali do pohádkového příběhu čepičářky Marjánky. Pohádka začíná v chaloupce hodné a usměvavé Marjánky, která má jeden veliký sen – stát se bohatou princeznou. Ovčák Toník má Marjánku rád, snesl by jí třeba modré z nebe, ale místo dukátů nosí jen červená jablíčka a písničky, ze zlata má jen srdíčko. Pohádka dětem mimo jiné ukazuje, proč se lidé o Vánocích obdarovávají a navštěvují. Vstupné na divadelní představení 40 Kč, vstupné na dílnu dobrovolné.

> Otevírací doba

10:00

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Blansko
Ulice: Muzeum Blanenska

> Komentáře