Darujte radost dětem z dětských domovů s Palácem Pardubice | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Darujte radost dětem z dětských domovů s Palácem Pardubice

Foto: Palác Pardubice

> Termín

9.12.2019 - 18.12.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Palác Pardubice ve spolupráci s rádiem Kiss připravil charitativní projekt Strom splněných přání. V období od 9. do 18. prosince 2019 máte možnost potěšit děti z vybraných dětských domovů, které nemají takové štěstí, že by mohly trávit Vánoce s vlastní rodinou. V Paláci Pardubice si sami vyberte dětské přání, které se rozhodnete splnit. Každé dítě si zaslouží prožít krásné vánoční svátky s vánočními dárky. Splnit dětská přání dětem z dětských domovů můžete prostřednictvím Paláce Pardubice. Ve spolupráci s rádiem Kiss můžete podpořit děti z dětských domovů, které po šťastných a veselých Vánocích touží stejně jako všechny ostatní děti. Zapojené dětské domovy jsou v Pardubickém kraji a splněná přání tak nebudou putovat daleko. Děti si přejí dary do hodnoty 500 korun. Jejich sepsaná přání najdete u vánočního stromu v hlavní pasáži spolu s ochotnými hosteskami, které vám rády vše vysvětlí. Dětská přání si můžete přečíst a splnit od 9. do 18. prosince v Paláci Pardubice, následně budou dary převezeny pod vánoční stromy do dětských domovů. Aktuální informace najdete na webu www.palacpardubice.cz. Pro další informace prosím kontaktujte: Double-U PR, s. r. o. www.double-u.cz Samuela Troblová PR Assistant Tel.: +420 775 655 057 E-mail: [email protected] Adéla Kubaštová PR Consultant Tel.: +420 739 496 293 E-mail: [email protected]

> Otevírací doba

> Kontakt

Kraj: Pardubický kraj
Město: Pardubice
Ulice: Masarykovo náměstí 2799
Telefon: +420 469 800 111
E-mail: [email protected]

> Komentáře