DIGITÁLIUM - Interaktivní výstava spojující herní technologie s uměním | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

DIGITÁLIUM - Interaktivní výstava spojující herní technologie s uměním

> Termín

3.12.2019 - 30.6.2020

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

VSTUPTE DO VIDEOHRY Pět obřích hlav jako pět bran do digitálního světa. Vstupte a nechte se oslnit hrou světla a tmy, užijte si proměnlivost linií i barev. Vydejte se na cestu umění napříč časem. Podobu těchto světů máte ve svých rukou. Doslova. Stačí pohybovat rukama a projekce před vámi se mění. Jste poutníkem, který vše ovládá bez jediného dotyku. Každá vaše výprava je neopakovatelná. Podaří se vám přiblížit jednotlivé krajiny k sobě? Procházet z jedné do druhé? Digitálium je mimořádně hravá výstava, temná a přesto plná světla. Její autoři, Vladimír Kudělka a Vojtěch Vaněk, jsou známí jako výtvarníci úspěšných počítačových her Dark Train a Rememoried. Obě se pyšní oceněním Česká hra roku. Digitálium vzniklo na míru VIDA! science centra. Nabízí přibližně třicet metrů dlouhý interaktivní prostor, kde najdete pět projekcí 3D modelů lidských hlav. Každá z nich je vysoká téměř tři metry a zavede vás do pěti různých, snových krajin. Digitálium se pohybuje na pomezí uměleckého díla a počítačové hry. Právě toto boření obvyklých hranic bavilo autory při přípravě výstavy nejvíc.

> Otevírací doba

DLE OTEVÍRACÍ DOBY

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Brno
Ulice: Vědecký park VIDA!; Křížkovského 12
Telefon: 515 201 000
E-mail: [email protected]

> Komentáře