Engine Classic Cars Gallery | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Engine Classic Cars Gallery

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Engine Classic Cars Gallery otevírá své brány všem milovníkům rychlosti a krásy a nabídne pohled na 150 automobilů světových značek jako je Ferrari, Aston-Martin, Mercedes-Benz, Alfa Romeo, Citroen, Lancia, BMW, Audi, Fiat a Tatra a také rozsáhlou sbírku vozů značky Porsche. Stálou expozici legendárních cestovních a sportovních vozů, které brázdily silnice v posledních šedesáti letech, najdou návštěvníci v prostorách nákupního centra Premium Outlet Prague Airport ležícího 5 minut jízdy od pražského Letiště Václava Havla. Přenést se do prostředí závodních tratí a filmových snímků nebo osobních vzpomínek umožní automobilová galerie Engine Classic Cars Gallery, která díky svému rozsahu a značkám jako je Ferrari, Aston-Martin, Mercedes-Benz, Alfa Romeo, Citroen, Lancia, BMW nebo Tatra patří mezi největší a nejpestřejší soukromé sbírky v České republice. Celkově nyní čítá téměř 300 vozů a její významnou část tvoří také ojedinělá sbírka vozů značky Porsche. Vystavené automobily návštěvníkům nabízí jedinečný pohled na sportovní, soutěžní a cestovní vozidla v původním i renovovaném stavu, která ztělesňují nejen příběhy svých původních majitelů, ale představují také důležité symboly různých historických období, ve kterých byly vyrobeny a používány. K ozdobám galerie patří například originální soutěžní vozy Lancia Stratos HF, Fiat 131 Abarth, Alpine A110, Fiat 124 Rally, sportovní automobily Aston-Martin DB2/4 Mk III, Maserati Indy a Porsche 911 Turbo nebo sportovně laděné cestovní modely, jako například BMW 2002 Turbo, Mercedes-Benz 190 E 2.3 16V nebo Saab 900 Turbo. V celoevropském měřítku jedinečná je poté skutečnost, že se Engine Classic Cars Gallery nachází přímo v nákupním centru Premium Outlet Prague Airport, které leží 5 minut jízdy od pražského Letiště Václava Havla. Veřejnosti je výstavní a současně prodejní galerie přístupná v rámci otevírací doby centra každý všední den, i během víkendů, od 10.00 do 20.00 hodin. V době před Vánoci, od 29.11. do 23.12. je otevírací doba centra prodloužena do 21.00 hodin.

> Otevírací doba

10:00-17:00
29.11.2019 - 23.12.2019 prodloužená otevírací doba do 21:00

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Tuchoměřice
Ulice: Premium Outlet Prague, Ke Kopanině 421

> Komentáře