Keramické a jiné tvoření nejen pro děti | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Keramické a jiné tvoření nejen pro děti

> Termín

23.11.2019
29.11.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Srdečně vás zveme na předvánoční vyrábění keramiky do domu U Beránka! Společně si vytvoříme různé keramické ozdoby, rybičky, vánoční stromky... zkrátka vše, co nás k tématu Vánoc napadne! Pořádně se ušpiníme a třeba vyrobíme dárek i pro naše nejmilejší! Akce je určena pro děti ve věku 5-10 let bez doprovodu rodičů. Kapacita je omezena, místo si prosím rezervujte na [email protected]. Obratem vám potvrdíme, zda jste se ještě vešli a můžete s akcí počítat :-) Cena: 200 Kč/ dítě Lektorka: Juryška Uhlířová Výrobky dětem následně vypálíme a domluvíme předání v ČB. Těšíme se! 29.11. - Adventní tvoření Adventní čas už klepe na dveře. Pojďme tuhle tajemnou předvánoční dobu odemknout společně zlatým kouzelným klíčem. Nechme se okouzlit krásou ročního cyklu. Pavla Soletka Krátká (autorka knihy Pohrátky aneb Cesta pavoučka Vincka) představí novinku autorského nakladatelství Elmavia - diář pro děti KOUZELNÝ ROK - se snovými barevnými ilustracemi Marie Snášelové Štorkové. Zavřete si oči a naslouchejte. Ocitnete se přímo uvnitř měsíčních království, zatouláte se v jejich lesích, ztratíte se v jejich kouzelných zákoutích, projdete se bosí v zurčícím potoce, přivoníte k překrásným květinám, prostě a jednoduše objevíte měsíční království na vlastní kůži. Každý měsíc má své jedinečné tajemství. Vy jich postupně odhalíte všech dvanáct. Těšte se na "koktejl adventního naladění" plný povídání, hraní, muzicírování a tvoření. Pro malé i velké je vstup zdarma. Rezervace vstupenek není nutná. Na místě bude možné zakoupit drobné občerstvení.

> Otevírací doba

10:00-12:00
16:00-18:00

> Kontakt

Kraj: Jihočeský kraj
Město: České Budějovice
Ulice: Dům U beránka, Krajinská 35

> Komentáře