Centrální dětské hřiště s kuličkovou dráhou | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Centrální dětské hřiště s kuličkovou dráhou

> Fotogalerie

> Otevřeno

březen, duben, květen, červen, červenec, srpen, září, říjen

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Centrální dětské hřiště je s více než 20 herními prvky pro děti největším hřištěm v Kolíně. Nachází se v ulici Rimavské Soboty v blízkosti Nemocnice. „Svoji parketu" tu najdou všechny věkové kategorie dětí. Hřiště disponuje dráhou na in-line bruslení s vnitřní plochou na pozemní hokej, oploceným hřištěm na míčové hry s umělým povrchem, dětským hřištěm s atrakcemi pro nejmenší i větší děti a kioskem se sociálním zázemím. Hřiště se skládá ze 3 funkčních ploch a to - oválná dráha pro in-line bruslení délky 176 m. Dále se zde nachází sportovní plocha s umělým povrchem pro míčové hry, která je oplocena. Poslední plochou je centrální dětské hřiště s kioskem a WC, které je také oploceno a po zavírací době uzamčeno. Plocha hřiště s atrakcemi je členěna podle věku dětí - pro nejmenší je k dispozici kolotoč, čtyři zvířátka na péru, kreslící tabule, závěsné houpačky určené pro nejmenší - (hnízdo a sedací houpačka), klouzačka a jedno ze dvou pískovišť. Před kioskem je instalován labyrint - zpevněná plocha vyskládaná ze dvou barev zámkové dlažby s naznačenými cestičkami. Větší a odvážnější děti mohou vyzkoušet další atrakce: herní věžovou sestavu s klouzačkou ve tvaru spirály a různými lezeckými dráhami a přístupovými cestami nebo lanovou dráhu dlouhou 23 m. Z dalších herních prvků jmenujme třeba vodní herní prvek, jenž je složen z pracovní plochy, kde si děti mohou dělat korýtka pro proud vody. Součástí je také pítko a vodní mlýnské kolo. Lezecí sestava s žebříky, lanem a tyčí, dva točící prvky se změnou těžiště, trampolína bezpečně zabudovaná v úrovni terénu, špalky na chození, kládové houpačky, zavěšené houpačky, druhé pískoviště. Pro malé odvážlivce je zde také tunel zasypaný ve spodní části kopce. Pro nejodvážnější lezce je zde nainstalována lanová pyramida. Součástí nového areálu je i kiosek, v němž si návštěvníci mohou zakoupit drobné občerstvení. V budově je sociální zařízení. Vzhledem k tomu, že více tatínků si užívá rodičovskou dovolenou, jsou pánské i dámské toalety vybaveny přebalovacími pulty pro děti. Areál dětského hřiště je po konci provozní doby uzamčen.

> Otevírací doba

Duben - září: 09:00 - 19:00
Říjen 09:00 - 17:00

Listopad - březen ZAVŘENO

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Kolín
Ulice: Rimavské Soboty

> Komentáře