Safari Resort Hluboká u Borovan | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Safari Resort Hluboká u Borovan

> Fotogalerie

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Safari Park V našem Safari Parku naleznete až 25 druhů zvířat, k viděni jsou kozy, koně, daňci, jeleni či exotické druhy jako velbloudi, lamy nebo klokani. Užijte si krásný výlet na v Hluboké u Borovan. Offroad Safari Nasedněte do našich otevřených terénních vozů a vyražte přímo do obory mezi zvířata! Offroad vyjížďka je zde pro Vás každý den. Rezervujte si jízdu ONLINE. Ubytování Zažijte jedinečnou atmosféru života mezi zvířaty. Přijeďte se ubytovat do našeho Safari Resortu v Hluboké u Borovan v krásných apartmánech uprostřed přírody. Minimuzeum Land Rover Vozidla této legendární značky od nejstarších modelů po různé přestavby Safařiště V našem safari parku nemáme pouhé dětské hřiště. Mále Safariště! Široký výběr atrakcí na ploše 3500 m2. Zažijte nekonečnou porci zábavy v našem stylovém fun-parku. Bistro „NAŠE FARMA“ Ochutnejte naše úžasné pokrmy z vlastních surovin od spřátelených farem z Jižních Čech u nás v restauraci. Vaříme pouze z nejčerstvějších surovin od lokálních farmářů. Bike centrum Prověřte svoje schopnosti na naší Pump track, která je vhodná jak pro děti, tak dospělé. Pro ty zkušenější zde máme připravený skill track. Zažijte ten pravý adrenalin na Hluboké u Borovan. Novinkou je půjčovna kol a elektrokol.

> Otevírací doba

10:00 - 18:00

> Kontakt

Kraj: Jihočeský kraj
Město: Hluboká u Borovan
Ulice: Hluboká u Borovan 26
Telefon: 773 771 728
E-mail: [email protected]

> Komentáře