Den dýní aneb Rodinný den v galerii | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Den dýní aneb Rodinný den v galerii

Foto: Alžběta Semrádová

> Termín

19.10.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Pojďte s námi strávit den plný tvoření a zábavy. Vydlabeme hrůzostrašné lucerny z řep, tuřínů nebo dýní a budeme soutěžit o hodnotné ceny. Těšit se můžete také na divadlo a dílničky po celý den. Program 10:30–12:00 a 13:30–18:00 Zrodili se pod rukama Dlabací dílna pro všechny, kteří si nestihnou vytvořit lucernu doma. Řepy, tuříny a dýně budou v galerii k zakoupení. 13:30–18:00 Listím svítí Odpolední dílna výroby lampionů. Předpokládaná doba tvoření 30 minut. 13:30–18:00 S vůní medu Doprovodné dílničky stánků Podřipského perníčkování (zdobení perníčků) a včelí farmy AnnKas (výroba motaných svíček). 16:00–16:50 Golem Divadelní představení Divadla Damúza. Loutková pohádka na motivy starých židovských pověstí, zejména pak legendy o Golemovi. 17:15–18:00 Staročeská grilovačka Opékání buřtů, brambor nebo jiných dobrot. Nutno donést vlastní suroviny, vítány jsou i vlastní klacíky na opékání. 18:15–18:45 Lampionový průvod městem 18:45 Rozsvícení dýní, řep a tuřínů na parkánu galerie Vyhlášení vítězů soutěže O nejkrásnější řepu, tuřín či dýni Občerstvení zajistí stánky Diakonie ČCE v Litoměřicích (koláčky, káva) a Podřipského perníčkování. K obědu či malé svačině bude připravena dýňová polévka. Vlastní svačiny vítány po celý den. Dílny vede lektorka Alžběta Semrádová. Vstupné dobrovolné. Těšíme se na Vás v Severočeské galerii výtvarného umění v Litoměřicích, Michalská 7. Pro soutěžící: Již vydlabané lucerny můžete nosit do Galerie a muzea litoměřické diecéze (Mírové náměstí 24) od středy 16. 10. během otvíracích hodin. Zároveň nabízíme možnost dlabání s námi během celého sobotního dne (dýně, řepy a tuříny budou v galerii ke koupi). Po skončení akce bude možné odnést si výrobky s sebou. Soutěžíme v kategoriích: Nejkrásnější dýně – jednotlivci Nejkrásnější dýně – skupiny Nejkrásnější řepy či tuříny – jednotlivci Nejkrásnější řepy či tuříny – skupiny Ceny čekají na 5 nejlepších v každé kategorii.

> Otevírací doba

10:00-19:00

> Kontakt

Kraj: Ústecký kraj
Město: Litoměřice
Ulice: Michalská, 7
Telefon: 724856937
E-mail: [email protected]

> Komentáře