Jarmark v Čokoládovně Troubelice | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Jarmark v Čokoládovně Troubelice

> Termín

12.10.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Srdečně Vás zveme na tradiční jarmark v naší čokoládovně - v sobotu 12. října se bude konat v pořadí již devátý. Těšit se můžete na regionální výrobky z okolí, čokoládové mlsání a program pro děti. Svou účast přislíbili tito hosté: Seznam budeme postupně doplňovat. Šufánek s.r.o. - Marek Dyntera a Matěj Zavoral Ručně vyráběná oříšková másla. www.sufanek.cz Krušovo uzené V malebné vesničce v podhůří Hrubého Jeseníku se zabývají konzervací masa tradičním způsobem bez použití konzervantů a bez rychlosoli. http://www.krusovouzene.cz/ Levandulový statek Bezděkov Levandule pěstovaná na Moravě. http://www.levandulovakavarna.cz/ TRIOXYS Ozonové oleje, ozonizace pitné vody. https://trioxys.com/ Hanka Víchová Originální ruční výrobky - kabelky, šperky, šátky a další krásné věci. www.heliart.cz Roztomilé sýry Malá sýrárna z podhůří Jeseníků Vám nabídne několik druhů sýrů. www.roztomilesyry.cz Rodinná konzervárna Via Delicia Ruční výroba kvalitních delikates z masa, zeleniny i ovoce. https://www.viadelicia.cz/ Kozí farma Vizovice Výroba kozích sýrů, jogurtů, kefírů a zmrzliny z kozího mléka... https://www.kozifarmavizovice.cz/ Šperky - Riči z hor Ruční výroba unikátních a originálních šperky z polodrahokamů. https://www.fler.cz/ricizhor Med Milerski Med květový lesní, pastovaný, medovina z Jeseníků… http://milerski.cz/ Josefovy biosady Sušené biošvestky, Josefova biopovidla, bioslivovice a další výrobky ze švestek. https://www.josefovybiosady.cz/ ZDRAVOSTi - Luděk Bečica Vynikající pečivo a kvasový chléb BOHAN jsou vyrobeny podle vlastních originálních receptur. Chléb i v bezlepkové variantě. http://www.zdravosti.cz/ Jana Šubová - Vinný šenk u Zlatého beránka Skvělá vína ze Sobíšek, z jihu Moravy i burčák z Mikulčic. Děti se mohou těšit na dětskou dílničku, malování na obličej, projížďky na koni a další rozmanité aktivity. Samozřejmě nebudou chybět čokostánky Čokoládovny Troubelice s ochutnávkami čokolád a sušeného ovoce. O sladké občerstvení se postará náš čokotým. Akci mediálně podpoří Rádio Haná: http://radiohana.cz/ Moc se těšíme na Vaši návštěvu!

> Otevírací doba

10:00 - 17,00

> Kontakt

Kraj: Olomoucký kraj
Město: Troubelice
Ulice: Troubelice 10

> Komentáře