Anabáze Josefa Švejka - zahájení Měsíce věží a rozhleden | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Anabáze Josefa Švejka - zahájení Měsíce věží a rozhleden

> Termín

28.9.2019-28.10.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Anabází Josefa Švejka s Turistickým deníkem, vizitkami, Fotonálepkami, Minutovými pohádkami atd. Pro majitele Turistického deníku nebo Pohádkového pasu budeme mít na všech místech odměnu od Veverčáka Zdravíka Časový harmonogram Anabáze Josefa Švejka: 9.30 Č. Budějovice, Radniční věž, setkání s Pohádkovými ministry a majiteli Turistic-kého deníku či Pohádkového pasu. V každém místě soutěž o Turistický deník s Veverčákem Zdravíkem a Pohádkový pas, společné foto, autogramiáda. 10.00 Start Měsíce věží a rozhleden v Č. Budějovicích výstupem na Radniční věž. 11.00 Písek, věž Děkanského kostela. Představení Turistické vizitky k výročí Písecké věže, společné foto, autogramiáda. 11.15 Pokus o prvovýstup J. Švejka na věž kostela severní stěnou, vrcholové foto snad i se zástupcem královského města Písku, staročeské písničky aj. 12.15 Vráž u Písku. Setkání v penzionu U kohouta v „TIMI“, představení Turistické vizitky a deníku, společné foto, autogramiáda, staročeské písničky. 12.30 Pečené brambory pro majitele Turistického deníku či Pohádkového pasu s panem starostou v restauraci U kohouta za bývalou Obecní školou. 13.30 Čížová - restaurace U Štálichů, otevření Turistického místa „TIMI“, výuka razítkování, autogramiáda, oběd pro Českou pohádkovou akademii, staročeské písničky. 14.45 Strakonice, věž Rumpál. Představení Turistické vizitky a deníku, společné foto, autogramiáda snad i s cestovatelem Pavlem Pavlem, Karlem Klostermannem či zástupcem města. Druhý výstup J. Švejka na věž Rumpál, staročeské písničky.

> Otevírací doba

Dle programu

> Kontakt

Kraj: Jihočeský kraj
Město: České Budějovice, Strakonice, Písek..
Ulice: více míst viz. program akce

> Komentáře