Biozemědělský den na Sasově | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Biozemědělský den na Sasově

> Termín

21.9.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Srdečně Vás zveme na již tradiční Biozemědělský den - Den otevřených vrat na Biofarmě Sasov. Program: 11:00 přivítání návštěvníků K vidění: čuníci ve volném výběhu, pod stanem i ve starém jablečném sadu, ukázka hospodářských zvířat, zelinářská zahrada, sasovské melouny, konopné pole, přednáška o konopí, workshop stavění z konopí, bioplynová stanice, sušárna bylin a konopí, masná výrobna, faremní obchůdek, kukuřičné bludiště, koně (skokové soutěže, ukázky jezdeckých disciplín, předvedení hříbat - cca 13-16 hod. v areálu JK HIPO Jihlava) ... K ochutnání: mj. i naše výrobky oceněné jako Česká biopotravina roku: Bio trhaná paštika z přeštíka (2016, celkový vítěz), Bio dršťková polévka (2015, vítěz v kategorii živočišných produktů) a Kančí biolovečák (2010, celkový vítěz) Pro děti: - tvoření s Dětským lesním klubem Hájenka - malování na obličej - trampolína, ping pong, trenažéry dojení ... - lukostřelba - opékání špekáčků na ohni - vození dětí na koních (cca 13-16 hod. v areálu JK HIPO) - kukuřičné bludiště (dle podmínek kukuricaci.cz) Po celou dobu: - občerstvení - ochutnávka biopotravin - možnost nákupu sasovských výrobků ve faremním obchůdku: vyzrálé hovězí maso z masných plemen pastevně chovaného skotu, vepřové maso čuníků z venkovních chovů, masné výrobky a uzeniny bez chemie, brambory, zelenina ze sasovské zahrádky paní Sklenářové vč. sladkých melounů - vše v kvalitě BIO - bio burčák a hroznový mošt od Abrlů z Pavlova pod Pálavou - mléčné bio kozí výrobky od Dvorských z Olešenky - sirupy, džemy a další od Ekostatek Vlkaneč - stánek konopných výrobků a potravin Hempoint - rukodělné výrobky ROSKA Jihlava - stánek EkoMimino - infostánek Ministerstva zemědělství (informační a propagační materiály o ekologickém zemědělství a biopotravinách, vzorky některých bio výrobků) - doprovodná hudba

> Otevírací doba

11:00 - 17:00

> Kontakt

Kraj: Vysočina
Město: Sasov u Jihlavy
Ulice: Biofarma Sasov

> Komentáře