HraniRun - druhý ročník charitativního běhu | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

HraniRun - druhý ročník charitativního běhu

> Termín

14.9.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Běhejte s námi pro dobrou věc! Zveme vás na tradiční zářijový charitativní běh. Výtěžkem ze startovného podpoříme místní instituce, které se starají o děti a dospělé s hendikepem. Všechny peníze poslouží dětem ze ZSŠ Černovice a klientům z Centra Lada v Pacově, pro nákup vybavení a toho, co potřebují ke spokojenějšímu životu. Přidejte se k nám s celou rodinou! Na rychlosti a výsledku nezáleží, cílem je strávit společně příjemné sobotní dopoledne a pomoci tak lidem, kteří to potřebují. Pro děti je připraven okruh 500 m, pro dospělé 5 km. Po závodě si všichni běžci pochutnají na guláši s pivem nebo limčou. Akce se koná v sobotu 14.9.2019 od 8:30 do 12:00. Dětská skupina startuje v 9:30, startovné je 100 Kč. Dospělí startují v 10:00, startovné je 200 Kč. Registrace účastníků probíhá do 11.9.2019 na emailu: [email protected]. A pokud nejste zrovna aktivní příznivci běhu, přijďte běžce alespoň podpořit :-) Parkovat lze na veřejném parkovišti v ulici Hradská (cca 300 m od areálu). Budeme se na vás těšit!

> Otevírací doba

8:30 - 12:00

> Kontakt

Kraj: Vysočina
Město: Humpolec
Ulice: Areál házenkářského hřiště, ulice Fr. Jindráčkové

> Komentáře