Noc divadel v Tylově Divadle | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Noc divadel v Tylově Divadle

> Termín

16.11.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Netradiční nahlédnutí nejen do zákulisí Tylova divadla, které poprvé nabídne svým divákům Ochotnický spolek Tyl. Na vybrané části programu je kapacita omezena – bližší informace v pokladně Tylova divadla. 15:00 – 16:30 | Pohádková stezka divadlem – komentovaná prohlídka divadla pro děti od 6 let. 17:00 | Oficiální zahájení - přivítání návštěvníků a otevření prostor Tylova divadla. 17:30 | Hrdý Budžes - divadelní představení Ochotnického spolku Tyl a Divadla z garáže (malá scéna) Vynikající komedie Ireny Douskové paroduje 70. léta husákovské normalizace. Celý děj vypráví bezelstnýma očima osmiletá Helenka Součková, která popisuje své každodenní dětské problémy a strasti své rodiny, a tím nevědomky poukazuje na atmosféru ve společnosti a laskavým humorem odkrývá paradoxy doby. Dnes již kultovní představení Hrdý Budžes proslavila v minulých letech Bára Hrzánová, která za tuto roli obdržela Cenu Thálie. Hrají: Marcela Voňková, Petra Wagenknechtová, Martin Čerych. 17:30 | Kutnohorské divadlo v běhu let - vyprávění o divadle v režii Miroslava Štrobla a hostů, hudební doprovod JaJaBand (Modrý salonek, foyer v 1. patře) 19:00 - 21:30 | Pojďte s námi za oponu - komentované prohlídky prostor Tylovo divadla známých i neznámých. 22:30 | Kytice - divadelní představení Ochotnického spolku Tyl (velká scéna) Nestárnoucí klasika Erbenových balad v jedinečném hudebně-dramatickém podání celého jeho díla. Třináct pohnutých osudů, třináct příběhů plných lásky i zrady, síly a utrpení, viny a zaslouženého trestu. Jako srdeční záležitost a nadšení účinkujících, včetně originální příjemné tvorby hudebně zpracovaných vybraných balad, předává divákům opravdu jedinečný zážitek z představení. Ne jednou pocítíte na sobě husí kůži a mrazení. Hrají: Eva Bicanová, Petra Klailová, Denisa Šebestová, Marcela Jiroušková, Petra Wagenknechtová, Martin Betuštiak, Ota Fiala, Robert Štekr, Eliška Beránková, Radka Karešová, Aneta Wagenknechtová. Hudba: Renata Špačková (zpěv, kytara, flétna) a Richenza - Petr Wagenknecht (zpěv, kytara), Martin Buňka (violoncello), Milan Douša (housle). TO VŠECHNO JE DIVADLO – PODÍVEJTE SE…(foyer v přízemí)

> Otevírací doba

15:00

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Kutná Hora
Ulice: Městské Tylovo divadlo, Masarykova 128

> Komentáře