Plzeňské ohýnky 2019 aneb kouzla v oblacích | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Plzeňské ohýnky 2019 aneb kouzla v oblacích

> Termín

28.9.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

V letošním roce pro vás připravujeme 0. ročník akce Plzeňské ohýnky aneb KOUZLA V OBLACÍCH. Úmyslně je uvedeno nultý, neboť tato akce se v Plzni řadí mezi akce tradiční a čeká ji mnoho změn. Od organizátorů až po samotné ohňostroje. Program byl připraven tak, aby si v něm každý návštěvník mohl přijít na své. Hlavní hudební program zajistí dětmi milovaná Culinka, rodiče roztančí skupina ABBA STARS revival, mládež potěší Pavel Callta. Hudební program bude doplněn doprovodným kulturním programem, jako je například výcvik psů, ukázka IZS. Nebude chybět ani dobré jídlo a pití, kterého bude dostatečné množství. U ohňostrojů se v letošním roce nebude jednat o soutěž, ale pouze přehlídku. Ptáte se proč? V letošním roce se začaly množit poplašné zprávy o vlivu zábavní pyrotechniky na životní prostředí. To samozřejmě ani organizátorům, vedení obvodu, města ani kraje není lhostejné. Proto se v jedné z ukázek ohňostrojů objeví tzv. tichý ohňostroj, který, jak už z názvu plyne, bude bez zvukových efektů. V případě, že by se tento ohňostroj osvědčil, určitě bychom ho uvítali i v dalších ročnících a možná, že i návštěvníky přivedeme na možnou alternativu shovívavou k životnímu prostředí.

> Otevírací doba

15:00 - 22:00

> Kontakt

Kraj: Plzeňský kraj
Město: Plzeň
Ulice: Škodaland, V lukách 34

> Komentáře