Fantasy Golf Plasy | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Fantasy Golf Plasy

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Fantasy Golf je koncipován jako cesta kolem světa. Můžete si tu zahrát adventure golf, projít se devíti zeměmi všech světových kontinentů a podívat se do několika časových období. Hřiště s osmnácti jamkami nabízí jakési "tři v jednom" - adventure golf, ZOO a botanickou zahradu. Jednotlivé jamky vás zavedou na Divoký západ, do jeskyně s vodopádem, za dinosaury, ale i na Draculův hrad, Island či Karibik. Ve všech zemích je fauna a flóra, která tam patří. Stejně tak i stylová hudba odpovídající místním tradicím. První zemí je Japonsko se třemi jamkami, dále budete cestovat do Karibiku, někdejšího ráje pirátů. První jamka je zde na palubě pirátské lodi. Nechybí tu ani voliéra s několika druhy papoušků. Podíváte se také do starověkého Řecka. Antickou atmosféru dokresluje vinná réva, bylinky ze Středozemí a 200 let starý olivovník. Cesta kolem světa pokračuje ke hradu hraběte Draculy i hřbitovu, kde je se svou rodinou pochován. V části nazvané starověký Egypt si zahrajete jamku Pyramida, která se hraje z rozpálené pouště do nitra pyramidy. Fantasy golf Plasy potěší i milovníky Divokého západu. Arizona, to je název další země. Typický westernový saloon s výběhem pro koně a kozy pozvolna přechází do indiánského tábora. Jediná jamka této země vede přímo do tee-pee. Zahrát ji musíte pod dohledem několika indiánských bojovníků. Z Arizony už je to jenom skok do staré mexické vesnice. Až dostanete míčky do obou jamek, povšimněte si okolních rostlin: juky, agáve a kaktusy byly dovezené přímo z Mexika. Fauny tu zastupují veverky a fretky. Poslední zemí je Afrika s jedinou jamkou, která se jmenuje Nairobi. Mimo replik afrických zvířat tu uvidíte také živá zvířata - bažanty, hrdličky a guinejské holuby.

> Otevírací doba

1.5.- 31.8.: 9:00 - 20:00 hod
1.9.- 31.10.: 10:00 - 18:00 hod
1.11.- 29.2.11:00 - 16:00 hod
1.3.- 30.4.: 10:00 - 18:00 hod
Státní svátky a Školní prázdniny : Otevřeno dle otevírací doby

> Kontakt

Kraj: Plzeňský kraj
Město: Plasy
Ulice: Plzeňská 37
Telefon: +420 607 876 265
E-mail: [email protected]

> Komentáře