Motokáry Plzeň - Lhota | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Motokáry Plzeň - Lhota

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

Tato trať o délce 1250 metrů skýtá všechny druhy zatáček, šikan, rovných úseků a nechybí ani tolik oblíbené takzvané "srdcařské zatáčky". Před vyjetím na trať dostanete od personálu malou průpravu. Připraveno je pro vás 12 motokár s motory Honda 200 a spoustu překvapení. 12 továrních motokár MS Kart s menšími úpravami - s motory Honda 200GS a automatickou převodovkou s nejrychlejším převodem, který se pro půjčovny používá. Soustředíte se tak pouze na plynový pedál a hydraulickou brzdu. Pro malé závodníky jsme vyrobili nástavce pedálů. Jízda na motokáře není nijak náročná a zvládnou ji opravdu všichni včetně dětí. Ten, kdo ji již ovládá, si může dopřát ostřejší jízdu a tím i pěkný sportovní, ale i fyzicky náročný výkon, zvláště pak sejde-li se parta „ostrých závodníků“. Káry Honda GS 200 s automatickou převodovkou a závodním obutím. Tovární motokáry INDOR 200 výrobce MS Kart Šimák Prachatice. Nejrychlejší převod pro půjčovny – rychlost až 80 km/h. Jsou určeny pro řízení dospělé osoby anebo dětí cca od 10 let (135 cm), kdy jsou na pedály použity speciální nástavce a do sedadel přidána podložka. Vaše závodní rekordy změří nejmodernější elektronická časomíra. A to ještě není všechno! Novinkou je otevření nově vybudované dráhy pro terénní dvousedadlové buggyny. Doufáme, že rozšíření našich aktivit nadchne nejen skalní příznivce, ale i ostatní nadšence motorového sportu. Pro doplnění energie včetně zachování pitného režimu nemusíte odcházet, i na to jsme připraveni. Jízda na motokáře s dětmi Chcete se podělit o adrenalinový zážitek se svým protějškem či potomkem, vyzkoušejte dvousedadlové terénní buggy. Trocha prachu, trocha špíny a v případě příznivého počasí si užijete i pár kaluží. Jinak okruh s klopenými zatáčkami, skokánky a pár výmoly. Je dobré vyzkoušet si své řidičské schopnosti i jinde než na asfaltu. Pokud vám během závodů „vyschne v krku“ nebo vás přepadne hlad, můžete navštívit Občerstvení přímo u dráhy. Kde motokáry najdete Plzeň - Lhota - letiště Je to cca 5 km od nákupní zóny Plzeň - Bory (bývalý Carefour, nyní Tesco). Autobusem MHD číslo 26 přibližně 800 metrů od konečné zastávky. Pokud pojedete vlastním vozidlem od Prahy směrem na Klatovy po silnici číslo 27 (E53), odbočíte na Borská pole.

> Otevírací doba

Dle otvírací doby

> Kontakt

Kraj: Plzeňský kraj
Město: Plzeň
Ulice: Plzeň - Lhota - letiště
Telefon: +420 731 582 282, +420 603 370 4

> Komentáře