Hledání pokladu ve Staré Vodě | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Hledání pokladu ve Staré Vodě

> Fotogalerie

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

ULOVTE SI SVŮJ POKLAD V JESENÍKÁCH & V NEHVIZDECH U PRAHY! Vhodné pro děti již od 4 let. Každá z tras je originální, s odlišnými úkoly. Pokaždé se můžete těšit na 8 zábavných stanovišť, hádanky, luštění a poklad na konci. Podaří se vám vyluštit kód k otevření truhly? Vše je bezobslužné, nemusíte se objednávat. Na startu si vyzvednete plánek s instrukcemi a vyrazíte, kdy chcete. V provozu jsou denně od května do září. KAŽDÁ CESTIČKA OBSAHUJE: - základní informace kudy se vydat, kde začít a kde je konec - návod na luštění, doplňkové aktivity - zábavu na min. 90 minut pro děti i dospělé START a PARKING: Stará Voda 92, Světlá Hora (zaparkujte u cesty) Tato cestička je akčnější a terénnější. Kočárek nechejte určitě doma. Je jiná, než ta v Rudné, indicie k otevření truhly budete hledat v lese a na louce a užijete si stopovanou podle barevných fáborků. Do Staré Vody si stojí za to naplánovat klidně i celodenní výlet, protože kromě honby za pokladem můžete cestou navštívit i malou rodinnou Farmu u Stromovouse s obchůdkem s domácími produkty z kozího i kravského mléka a občerstvit se a posedět v originálním samoobslužném Baru U Potoka, který je velmi zdařilým dílem našich dobrých kamarádů. RECENZE OD MAMINKY LUCKY Cesta za pokladem! Tak znělo hlavní motto výletu, který jsme s dětmi podnikli v obci Světlá Hora v Jeseníkách. Naše dobrodružné putování začalo u tzv. Baru u potoka. Je to místo, které vás určitě zaujme, neboť si zde můžete zakoupit svačinu, přitom zde žádného prodavače nepotkáte. Bar je totiž samoobslužný, takže peníze hodíte přímo do pokladničky (proto je fajn mít u sebe nějaké drobné). V Baru jsme si také za stokorunu zakoupili indicie k hledání kódu pro otevření truhly s pokladem. Děti si pohráLY na zdejším pískovišti, vyzkoušely odrážedla, pohoupaly se v houpacích sítích, nakreslily na tabuli veselé obrázky :-D a pak už jsme pomalu směřovali vzhůru do lesa a na louky. Cesta je značena barevnými fáborky, takže děti se s radostí ujaly pozic “vedoucích hledačů”. U jednotlivých zastavení naše malé výletnice plnily nejrůznější úkoly a my jsme se zároveň kochali okolní krajinou. Nejoriginálnější byl poslední úkol, který zároveň dokázal jeden fyzikální zákon, který vám však neprozradím, ať máte také překvapení. A jelikož byly děti při plnění úkolů úspěšné, truhla s pokladem mohla být otevřena a očka dětí tak rozzářena. Asi 5 minut chůze se od Baru u potoka nachází Farma u Stromovouse, kterou určitě taky doporučuji navštívit. Můžete zde ochutnat místní domácí speciality z kozího nebo kravského mléka (salát s kozím sýrem, domácí podmáslový chléb s tvarohovou pomazánkou, řecký jogurt s medem a ořechy..) Naše mlsné jazýčky byly spokojené a potom šly děti vyzkoušet skákací hrad a pískoviště, které je na farmě pro děti také připravené. A když pak ještě děti viděly telátka, kozy a kačery, jejich radost už nemohla být snad větší.

> Otevírací doba

Neomezeně.

> Kontakt

Kraj: Moravskoslezský kraj
Město: Světlá Hora
Ulice: Stará Voda 92
Telefon: 777 902 738

> Komentáře