Malá Morávka s Cestičkou | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Malá Morávka s Cestičkou

> Fotogalerie

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Malebná obec v Jeseníkách. V zimě jedno z největších lyžařských středisek na Moravě, po zbytek roku skvělý výchozí bod pro pěší i cyklo výlety nádhernou přírodou. PŘIBALTE SI S SEBOU NAŠI CESTIČKU! CO JE TO CESTIČKA? Zábavně zpracovaný výlet / trasa, kdy cestou plníte úkoly, odpovídáte na otázky, luštíte křížovku, malujete ... Dostanete mapku, základní informace k výletu a několikastránkové tématické pracovní listy, se kterými po cestě pracujete. Každá je jiná, přesvědčte se sami :-) V Malé Morávce je ve dvou provedeních - EASY (jednodušší pro děti od 4-9 let) a JUNIOR (s lehce těžšími otázkami). Trasa obou verzí je shodná. Celá procházka je okruh hezkými zákoutími obce v délce 1,5 km. Schůdná po celý rok i s malými dětmi a s kočárkem (jen mezi otázkou 6 a 7 bývá v zimě dost sněhu). START a PARKOVÁNÍ: U úkolu č. 1 (před obecním úřadem, č. popisné 55) GPS: 50.0164500N, 17.3135706E Pokud je zde plno, zaparkujte u č. 7 (prostorné parkoviště u odbočky na Karlov). GPS: 50.0176633N, 17.3125511E CENA: Zakoupit můžete i cestičku ve verzi JUNIOR za 95 Kč Cena pro školy/organizované skupiny nad 10 osob je 30,-/dítě + pedagogický doprovod zdarma. Na výlet můžete jít kdy chcete, cestička nemá omezenou platnost. RECENZE OD MAMINKY LUCKY: Nedávno jsme strávili pár dní v Jeseníkách a moc ráda bych se s vámi podělila o další tipy na výlety, které jsme zde s dětmi podnikli.:-) Jeseníky jsou hory, které vás jistě okouzlí, neboť nabízejí spoustu turistických zajímavostí a přírodních pokladů.:-) Dominantou Jeseníků je hora Praděd, a proto na spoustě míst můžete spatřit sochu děda Praděda, který je hlavním symbolem této chráněnné krajinné oblasti. Dnes vás pozvu do malebné obce Malá Morávka, která nabízí moc pěknou procházku. Procházka je krátká, má jen 1,5 km, takže ji zvládnou i nejmenší děti.:-) A určitě s sebou můžete vzít kolo nebo odrážedlo.:-) Aby děti procházka ještě více bavila, přibalili jsme do batůžku “cestičku”. A co je “cestička”?:-) Skvělý nápad jedné sympatické rodinky, která taky ráda výletuje, a proto připravila pro stejně naladěné výletníky pracovní listy, které si můžete objednat a vzít na výlet s sebou.:-) Takže děti se úžasně zabaví hledáním, počítáním a vyplňováním (nebo zaškrtáváním :-) správných odpovědí. Radost dětí z vyluštěného úkolu je k nezaplacení, takže si výlet užijí všichni.:-) Procházka vede také kolem dětského hřiště, kde se děti určitě také vyřádí.:-) A můžete je ještě motivovat zmrzlinou, kterou se můžete odměnit na konci procházky.

> Otevírací doba

Celý rok.

> Kontakt

Kraj: Moravskoslezský kraj
Město: Malá Morávka

> Komentáře