Plavby historickou lodí Vojtěch | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Plavby historickou lodí Vojtěch

> Termín

1.6.2019 - 30.9.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Pravidelný jízdní řád lodní linky Vojtěch Lanna Junior je od června do září. V červnu a září vyplouváme každou sobotu. O prázdninách oba víkendové dny. Poznejte krásu přírody podél řeky Vltavy z paluby repliky historické lodi Vojtěch Lanna Jr., která pravidelně vyráží na trasu z mariny v Českém Vrbném, přijíždí proti proudu do Českých Budějovic, aby se pak mohla vrátit přes Hlubokou nad Vltavou až do Purkarce a zpět. Prostudujte si jízdní řád, jelikož můžete využít linku jedním směrem i jako zpáteční. Cestou zastavuje na několika velmi zajímavých místech. Ať už je to přístaviště pod zámkem Hluboká s krásným výhledem nebo u Karlova hrádku (jediná památka Karla IV. v jižních Čechách). Pouze jízda samotná vás určitě nadchne skrze krásnou přírodou v oblasti Karvanické soutěsky nebo při překonávání rozdílu hladin celkem 8 metrů v plavebních komorách. V případě nepřízně počasí lze loď zastřešit a vytápět, na palubě je WC. Kdy a jak loď jede České Budějovice (Lannova loděnice) 10:00 České Vrbné - přístav 10:45 Hluboká nad Vltavou (kapitanát) 11:30 Karlův Hrádek 12:45 Purkarec 13:15 Purkarec 14:30 Karlův Hrádek 15:00 Hluboká nad Vltavou (kapitanát) 16:00 České Vrbné - přístav 16:45 České Budějovice (Lannova loděnice) 17:15

> Otevírací doba

Dle plavebního řádu

> Kontakt

Kraj: Jihočeský kraj
Město: Hluboká nad Vltavou - České Budějovice

> Komentáře