Drtivá porážka | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Drtivá porážka

> Termín

24.8.2019

> Hodnocení

2  (1x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Máte rádi adrenalinové zážitky, jste soutěživí a ještě k tomu fandíte dobré rockové muzice? Potom si v diáři výrazně vyznačte sobotu 24. srpna. Kroměříž se totiž stane dějištěm hned dvou naprosto mimořádných událostí. Pokud jste sledovali oblíbenou televizní soutěž Wipe out – Drtivá porážka a napadla vás myšlenka vyzkoušet si jednotlivé disciplíny na vlastní kůži, budete mít jedinečnou příležitost! Pionýrská louka zažije Kroměřížskou drtivou porážku plnou originálních soutěží, napětí a zábavy pro týmy i jednotlivce. "A pokud nepadnete vysílením během zdolávání překážek, večer se můžete těšit na mimořádný koncert kombinující skvělou rockovou hudbu, světelnou a akrobatickou show. Úspěšná rocková opera Vymítač se totiž letos vydá poprvé mimo metropoli a Kroměříž bude u toho," uvedl starosta Jaroslav Němec. Kroměřížská drtivá porážka do našeho města přinese doposud nevídanou zábavu. Po celý den od 10:00 do 18:00 může každý návštěvník Pionýrské louky za pouhou stokorunu vyzkoušet nejrůznější překážky, nafukovadla a "wipe-outové" atrakce, z nichž mnohé známe z televize. Své schopnosti si lze vyzkoušet jen tak pro zábavu, nebo na čas s ambicí obsadit co nejlepší umístění a získat drobné ceny. "Akce ale nabídne i diváckou show v podobě souboje týmů, které mohou být tvořeny zástupci rodin, firem, institucí, oficiálních i neoficiálních kolektivů. Musejí být ale smíšené, pětičlenné a věk nejmladšího člena týmu nesmí být nižší 15 let," popsal vedoucí odboru kultury a cestovního ruchu Pavel Zrna. Zájemci o zařazení na startovní listinu musejí poslat přihlášku (představení týmu) v podobě půlminutového videa, nebo série pěti fotek, které vloží ve formě příspěvku na facebookovou událost Kroměřížská drtivá porážka. Do komentáře je třeba uvést název týmu a město, odkud pochází. Očekává se originalita, kreativita, týmový duch. Ze všech týmů pořadatelé vyberou dvacet, jejichž přihlášky budou nejoriginálnější a nejzábavnější, a ty se utkají na Pionýrské louce o prvenství. Startovné za celý tým je 1000 korun a cena zahrnuje jak celodenní soutěžení, tak zároveň i volný vstup týmu na večerní rockovou operu Vymítač. A samozřejmě se soutěží nejen o slávu a uznání, ale i o zajímavé ceny. Bližší informace získáte na odboru kultury a cestovního ruchu. Vyhlášením výsledků Kroměřížské drtivé porážky v 18:00 však den plný zážitků nekončí. "Na večer je připravena rocková hororová opera Vymítač. Výpravná živá show souboru RockOpera Praha se poprvé vydává na Vymítač Tour 2019 a zahrnuje pouze čtyři koncerty mimo Prahu. Ten kroměřížský bude jako jediný uveden exkluzivně pod širým nebem. Titulní roli ve Vymítači ztvárňuje Kamil Střihavka," uzavřel Zrna. Lístky lze zakoupit v předprodeji na pokladnách Domu kultury a v síti Ticketportal.

> Otevírací doba

10.00-18.00

> Kontakt

Kraj: Zlínský kraj
Město: Kroměříž
Ulice: Pionýrská louka

> Komentáře