Den MajDay | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Den MajDay

> Termín

10.8.2019 - 11.8.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

5. ročník inspirativního sportovního festivalu! Přípravy na pátý ročník oblíbeného dne MajDay jsou v těchto dnech v plném proudu a organizátoři se již nemohou dočkat, až tě opět druhou sobotu v srpnu, tedy 10.8., přivítají v areálu ve Vendryni. Už od 11 hodin dopoledne rozvíří atmosféru areálu nadupaný Festival pohybu, kde se představí naše sportovní a volnočasové kluby z Třinecka a nejbližšího okolí. Vyzkoušej si na vlastní kůži, jak se cítí americký fotbalista ve výstroji a helmě, jak se chodí po slacklině a nebo se utkej s našimi nejlepšími zápasníky na žíněnce. Můžeš si pokecat se svými sportovními idoly nebo se spoustou zajímavých osobností. Letos bude nově laděná hlavní scéna ve freestyle stylu. V tom nejlepším světle zde předvedou krkolomnou exhibici parkouristi a také freestyle bikeři - DMJ Show - bude to velké! V rámci dne se opět poběží desetikilometrový MajDay Závod - Závod, na který se nepřipravíš, na jehož start se letos postaví více než 400 dvojic. Není nad to vidět ty zabahněné, znavené, ale vysmáté tváře borců a borkyň, kteří se s medailemi na krku belhají z cíle. Ani tento rok nebude chybět oblíbený dětský závod, v rámci kterého může omladina ve věku 10 - 15 let zdolat necelý kilometrový úsek s podobnými překážkami a změřit tak síly s ostatními vrstevníky. Rozhodně Tě však neošidíme ani o celodenní párty na dvou stagích, kterou již klasicky zahajuje naše nejoblíbenější třinecká kapelka Miro Má Problém. Nicméně těšit se můžeš také na české, ale i zahraniční interprety - namátkou například veleúspěšný Kapitán Demo, neotřelé švédské duo The Magnettes nebo známý DJ Jiří Burian. Nebude chybět ani výborné jídlo a osvěžení z Ecoburgru, Destiny, Pochutnej si, FitFood K&M a nebo úžasné vafle z Mona's sweet truck. Zkrátka a dobře, MajDay má pro všechny opět ten nejlepší možný program a proto si ho rozhodně nesmíš nechat ujít! Těšíme sev sobotu 10. srpna od 11:00 ve Vendryni. MajDay Scéna: 18:30 DEN-Y 20:00 Rakovickyy (SK) 21:30 Kapitán Demo Original 23:00 The Magnettes (SE) Maja Scéna: 10:00 MMP + Dr.Ong + Striped + M.Foltynova + J.Hota 19:15 Emeryth 20:45 Basia Janyga s ELEKT.RO (PL) 22:15 FIHA 00:00 Jirka Burian

> Otevírací doba

10.8. v 9:00 až 11.8. v 1:00

> Kontakt

Kraj: Moravskoslezský kraj
Město: Vendryně
Ulice: Vendryně 500

> Komentáře