Neobyčejná hra - rodinná hra v krumlovských Klášterech | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Neobyčejná hra - rodinná hra v krumlovských Klášterech

> Termín

1.2.2020 - 31.5.2020

> Hodnocení

4.7  (3x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Rodinná zábava za klášterní zdí Prožijte neobyčejnou klášterní hru, v rámci níž se stanete šlechtičnou, rytířem, vynálezcem, jeptiškou, mnichem a alchymistou. Oblékněte bohatý šat či mnišskou kutnu a prozkoumejte tajemná sklepení a ztemnělou půdu, vyluštěte dávný vzkaz a namíchejte si lektvar věčného mládí. V několika zastaveních objeví mladí badatelé mnohé taje starobylého kláštera i jeho obyvatel. Splní-li všechny úkoly a vyluští záludné hádanky, čeká na ně zasloužená odměna ve formě volné zábavy v expozici a malého dárečku. Neobyčejná hra navazuje na předcházející hru Za klášterní zdí a doplňuje ji novými úkoly. Z důvodu nepříznivého počasí a pro Vaše pohodlí se v rámci jarní hry budete pohybovat pouze ve vnitřních prostorách Interaktivní expozice. Z důvodu extrémního chladna může být v některé dny vstup na půdu omezen, úkoly budou nahrazeny alternativními. 1.2.2020 - 31.5.2020 Cena pro rodinu (2 dospělí, až 3 děti do 15 let): 450 Kč Cena za každé další dítě: 100 Kč Samostatné vstupné: Cena dospělý: 200 Kč Cena dítě: 170 Kč Hru není nutné rezervovat, poslední vstup v 16.00 hodin

> Otevírací doba

Denně 10:00-18:00

> Kontakt

Kraj: Jihočeský kraj
Město: Český Krumlov
Ulice: Kláštery, Klášterní dvůr 97

> Komentáře