IQ Port - největší zážitkový science park | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

IQ Port - největší zážitkový science park

> Otevřeno

červen, červenec, srpen, září

> Hodnocení

3.3  (11x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

iQport je zábavným místem, kde v bezpečí zakotvené lodi absolvujete plavbu v moři informací z nejrůznějších vědních oborů. Kormidlo je kapitánem nastavené tak, aby vás loď hravou formou provedla úskalím znalostí o Vodním světě, Geologii, Země coby našeho Světa a jeho Regionů, Kosmu, Optických klamech, Anatomii člověka, Energii a Ekologii či Záhadách světa. Na chvíli přirazíte také k břehům Prima ZOOM kina a otevřete kajutu ještě nedávno nepředstavitelných funkčních Robotů, s nimiž si můžete i podebatovat. Adrenalin načerpáte v naší nadupané Virtuální realitě, kde se můžete prohnat na motorkách nebo zařádit si na kajaku. Vyzkoušíte si i na vlastní kůži, jak se cítili cestující v momentě, kdy klesal ke dnu Titanic. Držíme ale i linii současných moderních zaoceánských plaveb, jejichž podstatnou součástí je sledování televizních pořadů či poslech pohodové hudby. U nás se však sami stanete hlavními aktéry obou aktivit, ať již v Televizním či Nahrávacím studiu. Dozvíte se také tajemství, která ukrývá Praha Magická, hlavní dok naší lodi. První směr na kompasu, kterým jsme se při plánování plavby vydali – na sever – nás dovedl do liberecké iQLANDIE. Proto u nás najdete od nich zapůjčené vybavení lodi v podobě interaktivních a hmatatelných prvků. Jsme připraveni hodit vám záchranné lano v případě, že se vám z obrovského množství načerpaných informací a zážitků zamotá hlava. Ale zrovna tak můžete naši plavbu pojmout jako záchranné lano pro ty, kteří se topí v tocích školních vědomostí. S námi prostě stanete na přídi plavidla brázdícího poznatky našich moudrých a vzdělaných předků i současných vědců. A to bez rozdílu věku. U nás si spoustu zábavy užijí všichni napříč všemi generacemi. Od nejmenších dětí, které si pohrají a pobaví se s roboty, přes mládež, jež ocení nejenom virtuální realitu, až po dospělé, kteří se nebojí popustit uzdu hravosti a mají otevřenou mysl pro nasávání informací. Vstupné 180,- Kč/120, Kč Děti do 3 let zdarma Rodinné vstupné (2+2) 480,- Kč

> Otevírací doba

Denně 9:00-20:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 1
Ulice: Rašínovo nábřeží

> Komentáře