Venkovní zážitková hra Kam zmizel Yetti | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Venkovní zážitková hra Kam zmizel Yetti

Foto: Luboš Pavel

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Zábavná stopovací hra pro celou rodinu. Existuje tajemný sněžný muž Yetti nebo ne? Pospěšte na dobrodružnou výpravu po jeho stopách. Hra se odehrává v Drahaňském údolí. Trvá asi dvě a půl hodiny a obsahuje variantu pro zkušené horolezce, kteří pátrají po sněžném muži, i pro ty méně zkušené. Zkrátka, tuto hru si užijete všichni, vypravíte se do míst krásné přírodní rezervace, kam mnoho lidí nechodí a odkud je nádherný výhled na Vltavu. Na konci hry najdete poklad i stánek s občerstvením. Potřebujete pouze plán hry, který získáte na webu pořadatele. Náročnost cesty je pro děti od čtyř let. Vyrazit můžete kdykoli sami s plánem hry. Plán hry ve formátu PDF můžete mít v tabletu, telefonu nebo si ho vytisknout.  Úvod Myslíte si, že na Zemi už není co objevovat? Tak to se mýlíte. Přes veškerý technický pokrok existuje na naší planetě spousta míst, kam dosud nikdy nevkročila lidská noha. Tato místa – ať už jsou to hlubiny oceánů, neprostupné houštiny tropických pralesů nebo velehorské štíty a rokliny – skrývají mnohá tajemství, která teprve čekají na své odhalení. Jen původní domorodí obyvatelé většinou tuší, že zde žijí tajemné bytosti, o nichž si z generace na generaci vyprávějí legendy.  Jednou z nejznámějších, ale také nejzáhadnějších legendárních bytostí, která teprve čeká na své odhalení, je nepochybně Yetti – tajemný sněžný muž. Vydejme se teď společně po jeho stopách. Začátek hry Jeďte autobusem 145 nebo 152 z metra Kobylisy do zastávky Čimice. Zde podejděte podchodem na druhou stranu a vydejte se směrem k Čimickému rybníku, je to po modré značce. Pokračujete po pravé straně rybníka a na konci rybníka jdete stále po modré vpravo.  VYPRÁVĚNÍ PRVNÍ: JAK VYPADÁ YETTI Domorodci nebo horolezci, kteří se s Yettim setkali, ho popisují jako mohutného živočicha podobného medvědu nebo lidoopovi, který se pohybuje po dvou a je přes dva metry vysoký. Je porostlý dlouhou tmavou nebo rezavou srstí. Yetti prý žije v hlubokých lesích, pohybuje se po dvou a v noci napadá stáda zvířat. Po lidech prý může házet kameny a setkání s ním přináší smůlu – snad právě proto je tak obtížné najít domorodce, který přizná, že tohoto bájného tvora spatřil na vlastní oči.

> Otevírací doba

Volně dostupné

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 8
Ulice: Čimická 143
Telefon: 776003711
E-mail: [email protected]

> Komentáře