Města čtou | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Města čtou

Foto: .

> Termín

3.8.2019-4.8.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Přijďte na Nábřeží Maxipsa Fíka chvíli posedět, začíst se do knihy či časopisu, vychutnat si osvěžující nápoj a k tomu něco dobrého zakousnout. Na místě bude rozmístěno několik židliček, pohodlných sedacích vaků i houpací sítě, takže budete mít pro čtení v neobvyklém prostředí zajištěný ten nejvyšší komfort. V příruční knihovně Vás bude čekat pestrý výběr zajímavého čtiva. Děti si mohou hrát na nábřežních atrakcích jako jsou létající kola, korýtka pro lodičky nebo mlýnek pro nadkřečka. Budete si také moci něco kreativního vyrobit v tvořivé dílně pro malé i velké se scénografkou a výtvarnicí Bárou Hubenou (věk účastníků dílen není omezen, takže prostor kreativitě mohou dát nejen děti, ale i dospělí). Nebo si přijďte rozšířit svou knihovnu díky výprodeji knih za kačku.

> Otevírací doba

10:00-17:00

> Kontakt

Kraj: Ústecký kraj
Město: Kadaň
Ulice: Nábřeží Maxipsa Fíka

> Komentáře