Barevný běh Sokolov | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Barevný běh Sokolov

> Termín

22.6.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

9-14

> Popis

Barevný běh pořádá Městský dům kultury Sokolov, příspěvková organizace ve spolupráci s bavorským městem Schwandorf. První ročník se konal v roce 2018. Dnes je závod součástí velkolepé předprázdninové události Hurááá, prázdniny, která se každoročně v Sokolově koná v závěru června. Vše vrcholí Mezinárodní soutěží ohňostrojů v lesoparku Bohemia. Kdo před letními prázdninami najde cestu do Sokolova, neudělá chybu. Užijte si běžeckou sezonu trochu jinak. Pokud nejste zrovna maratonští nadšenci, je náš Barevný běh pro vás to pravé. Oslavte s námi léto a radujte se z pohybu v záplavě křiklavých barev, kterými Vás pokropíme. Ředitel závodu Lukáš Červený vás zve na trasu dlouhou 4, 5 km, která povede ze Starého náměstí, Zámeckým parkem, kolem Gymnázia Sokolov, přes Husovy sady zpět na Staré náměstí. Závod je pro ženy a muže s doporučenou dolní věkovou hranicí 12 let. PROSÍME ÚČASTNÍKY, ABY SI NA BAREVNÝ BĚH OBLÉKLI BÍLÉ TRIČKO. Veškeré práškové barvy, které jsou během závodu použity, jsou barvy 100% přírodní a ekologické, splňují nejnovější normy EU i USA a jsou zdravotně nezávadné, testované a neškodlivé. Jedná se o smíchaný škrob a potravinářské barvivo. Závodník je povinen chránit své zdraví, používat pouze tyto barvy, které jsou součástí startovního setu, nebo k prodeji v místě startu před závodem. Závodníkům je doporučeno použití slunečních brýlí a vyhýbání se kontaktu barev se sliznicemi a vdechování barev. Barvy jsou snadno smývatelné z oblečení, pokožky i vlasů. Po registraci pošleme e-mail s pokyny k internetové platbě. Závodník je pokládán za registrovaného po připsání startovného na účet organizátora. Startovné pro Barevný běh je 150 Kč při platbě předem, 200 Kč na místě. V případě zrušení registrace startovné nevracíme.

> Otevírací doba

14:00

> Kontakt

Kraj: Karlovarský kraj
Město: Sokolov
Ulice: start i cíl: Staré náměstí, u kostela

> Komentáře