Velká večerníčková slavnost | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Velká večerníčková slavnost

> Termín

21.6.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

závěr sezóny v Městské knihovně Loket Milí fanoušci večerníčků a pohádek, zveme Vás na Velkou večerníčkovou slavnost na hradby pod hotelem Ferdinand (v případě špatného počasí do knihovny)! Vyhlásíme nejpilnější čtenáře a udělíme titul „Čtenář roku 2019“. Divadlo loutek Karlovy Vary (Divadlolo) vám zahraje loutkovou pohádku Drak Mrak – o drakovi, který si chtěl vzít za ženu princeznu, ale přepočítal se. Kouzla, čáry a písničky pro všechny lidičky. Hudba Levoruký Eda a Kujme Pikle band: „Hanební rádcové XY a jejich Hologramy se vracejí vybrat daně z loketské městské pokladnice. Zahrají písně z pohádek veselé, ale i falešné. Kdo nevěří, ať tam běží Kujme Pikle chytnou stěží!“ Dílna Pohádkové lucerničky: aby se vám večerníčkovou zemí lépe procházelo, přijďte si s námi vyrobit pohádkovou lucerničku na cestu! Skleněné lucerničky s mechem, kapradím a dalšími přírodninami s námi děti budou moci tvořit od 18:30 do 20:00 hod. Doporučujeme si sebou přinést do lucerničky LED čajovou svíčku, ale budou k prodeji i na místě. Naši obvyklí i neobvyklí spolupracovníci povedou další obvyklé i neobvyklé dílničky. Občerstvení pro malé i velké zajištěno!

> Otevírací doba

18:00 - 20:00

> Kontakt

Kraj: Karlovarský kraj
Město: Loket
Ulice: Městská knihovna Loket, T.G.Masaryka 1

> Komentáře