Street party Minská Open IV. | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Street party Minská Open IV.

> Termín

21.6.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Opět se po roce sejdeme a užijeme si bezva letní atmosféru. Jen musíme začátek, kvůli dopravě v Brně, posunout na 18. hodinu. Tedy vlastní uzavření samotné ulice. Přijít za námi můžete samozřejmě už dřív. Tentokrát se o zábavu postarají kapely Ukulele troubkemakers, rokenroloví šílenci papakult a jako třešnička na dortu Laura a její tygři. Samozřejmostí je klidová zóna, zábava pro děti, občerstvení a další doprovodný program. Ten najdete letos nejen u radnice na velkém pódiu, ale opět i u kapličky. Akci pořádá MČ Brno-Žabovřesky, KD Rubín, s podporou mediálního partnera Signál rádia. Na samotný závěr připravena hudební letní smršť a DJ SeeBass. Celý den bude o vaši bránici pečovat Savana. Program: Travnatá plocha před ÚMČ Brno-Žabovřesky - od 16:00 hodin Středisko volného času Lužánky - pracoviště Lata - Pohádka o holčičce Natálce a panu Netopejrovi -aktivity pro děti *reprodukovaná hudba *skákací hrad, skluzavka *malování na obličej Salesiánské středisko mládeže -představení kroužků, aktivity pro děti a rodiny -lezení mezi stromy, tvoření bublin -hokejbal, lakros, stolní fotbálek, deskové hry *ZUŠ Veveří - interaktivní přehlídka aktivit a kroužků školy *WESTERN SHOW - Václav Čiháček *prezentace Moravské galerie Brno Pódium - radnice 19:00 slavnostní zahájení akce na hlavním podiu Mažoretky Lessies - vystoupení + promenáda 19:30 UKULELE TROUBLEMAKERS 21:30 LAURA A JEJÍ TYGŘI 23:00 PAPAKULT - ROCKABILLY 24:00 DJ SAVANA -reprodukovaná hudba a písničky na přání Pódium Burianovo nám. 18:00 FLEK - ACOUSTIC BLUEGRASS BAND 19:30 JOHNNY CASH REVIVAL 20:45 CIMBÁLOVÁ MUZIKA - SVITAVA

> Otevírací doba

od 16:00

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Brno
Ulice: Minská

> Komentáře