Cesta do pravěku (Filmáček) | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Cesta do pravěku (Filmáček)

> Termín

23.6.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

Fantastický rodinný film Karla Zemana. Restaurovaná verze. Vstupné 60 Kč Cesta do pravěku filmového kouzelníka Karla Zeman se stala průlomovým filmem, dobrodružnou a trikovou legendou české i světové kinematografie. Cesta čtyř kluků do dávné historie bude znovu k vidění na plátnech kin, ovšem v nejlepší současné kvalitě a v jiných barvách, než jak jsou diváci zvyklí. Film prošel digitálním restaurováním v rámci projektu „Čistíme svět fantazie“. Díky kompletní technické renovaci dostal takovou podobu, jakou měl při své premiéře v roce 1955. Technici podnikli s filmem podobnou dobrodružnou cestu proti proudu času, jako jeho hrdinové. Putování čtveřice chlapců inspiruje nález zkamenělého trilobita a touha malého Jirky spatřit naživo exponáty, které ho okouzlily v muzeu. Vypravěč Petr, vedoucí výpravy Jenda, fotograf Toník a nejmladší Jirka se rozhodnou proplout na lodičce jeskyní, u níž Jirka starodávnou fosílii objevil. Vydají se tak na cestu do pravěku, během níž uvidí mnohem víc než jen vytouženého mamuta… Délka akce: 93 minut Rok výroby: 1955 Země původu: Česká republika Žánr: rodinný, fantasy, dobrodružný

> Otevírací doba

17:15 - 19:00

> Kontakt

Kraj: Zlínský kraj
Město: Vsetín
Ulice: Kino Vatra Vsetín, Náměstí svobody 2076, 75501 Vsetín

> Komentáře