MĚSTO RAJHRAD SLAVÍ 100 LET RAFK | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

MĚSTO RAJHRAD SLAVÍ 100 LET RAFK

> Termín

22.6.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Fotbalový klub RAFK slaví letos 100 let výročí od svého založení. Není mnoho spolků v Jihomoravském kraji, které se mohou pochlubit takovou bohatou historií, proto jsme se tuto událost rozhodli pořádně oslavit. Oslavy budou probíhat v sobotu 22.6.2019 od 9 hodin a čeká nás opravdu pestrý program. Od ranních hodin můžete sledovat utkání přípravek, žáků a dorostu. Hlavním programem tohoto dne budou utkání našich internacionálů (od 15 hod), resp. A mužstva RAFK (od 17 hod) proti osobnostem z Československého lva, což je sdružení osobností sportu, kultury jak z Česka, tak i Slovenska. Momentálně máme přislíbenou účast takových osobností, jako jsou např. Jan Berger – vítěz OH 1980, Tomáš Vlasák – 3x zlatý na MS v hokeji, Martin Procházka – zlatý z Nagana, 4xMS, David Moravec – zlatý z Nagana,2x MS, František Štambacher – OH 1980 a ME 1976, Dušan Herda – ME 1976, Ladislav Jurkemik – ME 1976, Tomáš Skuhravý – 2.nejlepší střelec MS 1990, Jozef Stumpel – MS v hokeji za Slovensko, Katka Neumannová – zlatá z OH 2006, Petr Vondráček – herec, zpěvák, moderátor, Martin Severa – moderátor, Pavel Nový – herec, Mirek Šimůnek – herec, Mojmír Maděrič – herec, Jaroslav Sypal – herec, Leoš Noha – herec z Okresního přeboru, Václav Tittelbach – sportovní komentátor, Kateřina Kornová – herečka, Lukáš Pešek – Moto GP, Leo Gudas – bronzový na MS a OH, Radko Gudas – reprezentant hrající NHL, a další…(aktuální účast osobností budeme postupně doplňovat a aktualizovat). Celým odpolednem nás bude provázet moderátor Petr Holík z rádia Krokodýl. Myslíme samozřejmě i ( !a hlavně!) na děti, pro které připravujeme dětskou diskotéku s pohádkovými postavami pod taktovkou DJ’Fanatica, skákací hrad, malování na obličej,soutěže aj. atrakce. Vrcholem oslav bude vystoupení skupiny Queenie. Quennie jsou jednou z nejúspěšnějších tribute kapel na světě. Můžeme se těšit na precizní ztvárnění legendy světového rocku živě v původních aranžích a tóninách. Celá akce má navíc charitativní podtext.

> Otevírací doba

utkání od 9:00
program od 14:30

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Rajhrad
Ulice: fotbalový areál RAFK

> Komentáře