Běh naděje v Poličce | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Běh naděje v Poličce

> Termín

23.6.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

V neděli 23. června můžete pomoci překonat rekord v počtu účastníků charitativní akce Běh naděje. Tuto sportovní událost na podporu boje proti onkologickým onemocněním pořádá již tradičně dvanáctým rokem Svatojosefská jednota Polička, z.s., MO KDU-ČSL, s významnou podporou Města Poličky. Na trasu dlouhou zhruba dva kilometry se mohou vydat účastníci Běhu naděje v Poličce, sportovci i nesportovci, v neděli odpoledne ve 14. hodin z Palackého náměstí. Zdolat ji mohou během, chůzí nebo jízdou na kole či na kolečkových bruslích, neboť se jedná o nesoutěžní akci. Běh naděje je sice nesoutěžní, ale i tak najde své vítěze. Stanou se jimi všichni, kdo se rozhodnou zúčastnit se. Dobrovolným příspěvkem podpoří nejen výzkum léčení rakoviny, ale vyjádří i solidaritu s nemocnými a současně udělají něco pro své zdraví v předcházení onkologickým i ostatním civilizačním onemocněním. Pro zaregistrované účastníky jsou připraveny tradičně i drobné předměty, které si budou moci pořídit, upomínkové dárky které dostanou v cíli a nebude chybět tradiční občerstvení. V závěru se uskuteční každoroční tombola. Loňského ročníku se zúčastnilo celkem 140 účastníků a na konto boje proti rakovině účastníci běhu věnovali, formou dobrovolných startovních příspěvků, více jak 12 000 Kč. Finanční částka to byla nejvyšší, účastníků bylo jenom o šest méně než v roce 2017. Pomůžete nám letos zvednout laťku úspěchu zase o něco výš? Běh naděje je sportovně společenskou humanitární akcí navazující na sérii Běhů Terryho Foxe, které v České republice úspěšně probíhaly v letech 1993 až 2007. Pořadatelé vyjadřují poděkování všem sponzorům, bez kterých by se akce neobešla. Pardubický kraj, Město Polička, TES Polička, Bonaparte a mnoha dalších. Organizátoři srdečně zvou všechny obyvatele města Poličky i okolí k účasti a podpoře tohoto běhu pro zdraví kde naděje přemáhá strach.

> Otevírací doba

14:00

> Kontakt

Kraj: Pardubický kraj
Město: Polička
Ulice: Palackého náměstí

> Komentáře