Velká dětem 2019 | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Velká dětem 2019

> Termín

15.6.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Již tradiční akce určená dětem na jejímž pořádání se podílejí spolky a organizace z Velké nad Veličkou. Akce se uskuteční na fotbalovém hřišti TJ Kordárna Velká nad Veličkou a v okolí Kulturního domu ve velké nad Veličkou. Akce se zúčastní zástupci Školního klubu při Masarykově základní škole, SDH Velká nad Veličkou, Rybáři Velká nad Veličkou, Veličánku, Sokola Velká nad Veličkou, Školy šeliem (kungu - fu a čchi kung) a Spolku pro Velkou. V průběhu dne proběhnou ukázky zásahu jednotky dobrovolných hasičů a cvičební ukázky Školy šeliem. Děti si budou moci rovněž vyzkoušet jízdu na sportovních invalidních vozících určených na rugby, které k nám přiveze Jan Mikeska. Od 16:00 vystoupí artistická a žonglérská dvojice Dva v kruhu. Po vystoupení bude následovat hodinový cirkusový workshop pro děti. V průběhu dne bude pro děti připraveno občerstvení a za úspěšné absolvování všech soutěží si děti jako obvykle odneskou dárkový balíček. Hlavními partnery celé akce jsou Obec Velká nad Veličkou, restaurace "Na hřišti" a pivovar Velický Bombarďák. Vstupné dobrovolné

> Otevírací doba

14:00 - 18:00

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Velká nad Veličkou
Ulice: na fotbalovém hřišti TJ Kordárna

> Komentáře