Za poklady z jeskyně Býčí skála | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Za poklady z jeskyně Býčí skála

> Termín

22.6.2019 - 23.6.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

Vydejte se v rámci Evropského dne chráněných území objevovat poklady tajemné Býčí skály. 22 a 23. 6. 2019 O víkendu budou v pravidelných intervalech probíhat komentované prohlídky s archeologem v nové muzejní expozici Cesta do pravěku Blanenska, ve které máte ještě letos jedinečnou příležitost zhlédnout unikátní poklady z Býčí skály zapůjčené z depozitáře Naturhistorisches museum Wien. Expozice je otevřená po celý víkend od 9–17 hod, začátky komentovaných prohlídek jsou v 9:00, 11:30, 14:00, délka prohlídky 45 min. Po zhlédnutí pokladů se můžete vydat přímo na místo činu, do jeskyně Býčí skála, kde probíhají celý víkend v rámci Dne otevřených dveří komentované prohlídky v jeskyni. V sobotu je možné navštívit i jeskyni Výpustek a jinak nepřístupnou jeskyni Stará Drátenická. Autobusová doprava mezi Blanskem, Býčí skálou a Výpustkem je tento víkend zajištěna zdarma speciální linkou, která vás v pravidelných intervalech bude vozit tam a zase zpátky a to vždy v návaznosti na prohlídky expozice a jeskyně. Odjezdy autobusu a prohlídky jeskyně Býčí skála časově navazují na komentované prohlídky v muzeu. 9:00 prohlídka v muzeu - 10:00 odjezd z Blanska - 10:30 prohlídka jeskyně Býčí skála - 13:15 odjezd z Býčí skály do Blanska 11:30 prohlídka v muzeu - 12:30 odjezd z Blanska - 13:00 prohlídka jeskyně Býčí skála - 15:45 odjezd z Býčí skály do Blanska 14:00 prohlídka v muzeu - 15:00 odjezd z Blanska - 15:30 prohlídka jeskyně Býčí skála - 17:15 odjezd z Býčí skály do Blanska

> Otevírací doba

9:00 - 17:00

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Blansko
Ulice: Muzeum Blanenska, p.o. Zámek 1, 67801 Blansko,

> Komentáře