CYKLOBRÁNA do prázdnin | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

CYKLOBRÁNA do prázdnin

> Termín

16.6.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

CYKLOBRÁNA do PRÁZDNIN je závod na horských kolech (odrážedlech u nejmenších) určený pro všechny děti a mládež co jezdí rády na kole od 2 do 17 let. Závod se pořádá v krásné přírodě Valašska v otevřeném areálu u jezera. Přináší zábavu nejen pro děti, ale i pro jejich doprovod. V průběhu celého dne se děti a dospělí mohou zúčastnit spoustu doprovodných aktivit a zpestření denního programu. Děti se předvedou tam, kde horské kolo patří Cyklobrána do prázdnin vznikla, abychom udělali závod, který je vytvořen pro děti a mládež a to v prostředí krásné Valašské přírody. Děti budou startovat ve 26 kategoriích, rozdělených na děvčata a chlapce. V areálu Activitypark Hotelu Všemina bude nachystáno několik okruhů rozdílné délky a technické náročnosti. Program v průběhu dne profesionální malování na obličej projížďky na koních přímo v areálu Všemina skákací hrad střelby z painballových a airsoftových zbraní na terče kouzelný karneval – Jirka Hadaš masáže a poradenství a mnoho jiného Dětský svět na dosah V těsné blízkosti závodních okruhů se mohou děti vyřádit na velkém venkovním dětském hřišti, kde si užijí průlezek, skluzavky, malé lanové dráhy, pískoviště a houpaček. Restaurace a občerstvení Součástí areálu je také hotelová restaurace Valaška, která vám poskytne zázemí v době, když vás přepadne hlad nebo chuť na nějakou sladkost. Děti si mohou dát například domácí palačinky a rodiče si vyberou z jídelního lístku, který ukojí jejich chutě. Restaurace má kapacitu pro 200 osob a terasu s výhledem na areál a závodiště. V blízkosti okruhu bude také stánek s rychlým občerstvením. Relaxace a aktivity pro rodiče Pro odpočinek chvíle odpočinku můžete využít hotelové relax centrum, kde na vás čeká vířivka, krytý bazén, sauna a přes 30 druhů wellness procedur (masáže, zábaly, koupele). ČASOVÝ HARMONOGRAM: 08:00 – 12:00 Prezentace na závod, výdej startovních čísel 08:00 – 09:20 Volný trénink na trati 09:30 – 13:45 STARTY jednotlivých kategorií 14:15 – 14:45 Doprovodný program 14:45 – 15:30 Vyhlášení vítězů 16:00 KONEC akce Děti je třeba prezentovat tak, aby se mohly dostatečně připravit a včas dorazit na START. Nejpozději 30 minut před startem příslušné kategorie. Po výše uvedeném časovém limitu prezentace na danou kategorii končí!!! Nebude se v žádném případě tolerovat pozdější prezentace a přihlášení na místě.

> Otevírací doba

9:30 - 16:30

> Kontakt

Kraj: Zlínský kraj
Město: Všemina
Ulice: ActivityPark Všemina

> Komentáře