Brněnský piknik | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Brněnský piknik

> Termín

16.6.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Vezměte celou rodinu, přátele nebo kolegy na piknik do Lužánek Food tržnice přímo v parku, spousta skvělého jídla i pití a deky k zapůjčení. Celodenní program od nejen pro děti. Kompletní info na webu. Těšíme se na vás! Jídlo a pití mexické Roburrito Food Truck čerstvé Pasta Truck ostré Chilli Táta bezlepkové Jitulčiny dobroty paleo a vegan Má hostina klasika Globus Česko sladké Cupcakekárna na Svoboďáku neodolatelné Le Vafle zmrzlina Čokoládovna Minach Pivo Sternberg víno od Rodinné vinařství Jedlička, Bořetice, a.s. drinky justWINE kafe od Basta Coffe a taky Huhu chilli farm Spousta vyžití nejen pro děti science show VIDA science centrum autorské čtení Moravská zemská knihovna lukostřelba či petanque od Decathlon Brno Modřice dílničky Střední škola stavebních řemesel Brno-Bosonohy parkourový workshop, flamencový workshop, trenažér dojení od Agronomická fakulta MENDELU (MZLU, VŠZ) a další a další... vstup zcela zdarma

> Otevírací doba

11:00 - 19:00

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Brno
Ulice: Park Lužánky

> Komentáře