Festival MUNI 100 | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Festival MUNI 100

> Termín

15.6.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

TEĎ, NEBO ZA STO LET! Prožijte společně s námi velké finále oslav 100 let od založení Masarykovy univerzity na Festivalu MUNI 100. Na festivalu, který je otevřený všem – akademikům, absolventům, studentům i široké veřejnosti. Těšit se můžete na odpoledne plné hudby, zábavy a skvělé gastronomie! Kompletní program festivalu vám budeme představovat postupně, ale už nyní prozradíme, že se můžete těšit na vystoupení Vojtěcha Dyka & B-Side Band s bandleaderem Josefem Buchtou. Celý festival vyvrcholí ohňostrojem Ignis Brunensis věnovaným brněnským univerzitám. Pro absolventy je navíc připraven speciální program už na dopoledne – Den absolventů na všech fakultách MUNI, díky kterému můžete zavzpomínat na svá studentská léta a potkat se se svými bývalými spolužáky a učiteli. Program pro děti Festival MUNI 100 je akcí, na které se vaše děti rozhodně nebudou nudit. 14.00 - 20.00 - soutěž se záchranným programem Kura Kura - zvířecí omalovánky - hmatové pexeso - výlet za ledními medvědy přímo do Arktidy (v brýlích pro virtuální realitu) 14.00 - 18.00 - stánek pro děti s preventivními programy Hasičského záchranného sboru Jihomoravského kraje - ukázky hasičské techniky 14.00 - 19.00 - dětská kreativní Bongo dílnička - Bongo houpadlová zóna pro děti 15.00 - 17.30 - programy s dětskými pořady Déčka České televize - soutěže a zábavné hry pro děti 17.00 - 19.00 Buďte mezi prvními, kteří navštíví novou venkovní expozici zábavního vědeckého parku VIDA! Užijte si 2400 m2 prostoru, který slouží k příjemné relaxaci i chytré zábavě. Najdete zde tři tematické ostrůvky – voda, pohyb a zvuk, osázené zajímavými exponáty. Účastníci Festivalu MUNI 100 mohou vstoupit bezplatně od 17.00 do 19.00 do venkovní expozice VIDA! přímo z areálu výstaviště. Na několika místech Festivalu MUNI 100 najdete fotokoutky, kde si hned vytisknete svůj snímek nebo ho rovnou nasdílíte na sociální sítě.

> Otevírací doba

od 13:30

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Brno
Ulice: BVV

> Komentáře