Lucky Cruisers Weekend 2019 | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Lucky Cruisers Weekend 2019

> Termín

13.6.2019 - 16.6.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Zdravíme všechny majitele amerik a jejich příznivce! Zveme vás na jubilejní 10. ročník srazu veškerého detroitského železa 13. a 16. června 2019 do autokempu Merkur v Pasohlávkách na jižní Moravě! Součástí akce bude opět vyhrazený prostor pro SWAP MEET s možností nabídnout k prodeji americkou káru nebo náhradní díly na US cars. Specialitou našeho výročního LCW bude páteční představení zajímavého projektu a sobotní soutěž o skvělý americký křižník CHEVROLET CAPRICE CLASSIC 1978! VSTUPNÉ: Za vjezd auta platit nebudete. Vstupné na naši čtyřdenní akci stojí pouze 500 Kč za osobu. Děti do 150 cm výšky mají vstup zdarma. Rodinné čtyřdenní vstupné činí 1000 Kč (2 dospělí a 2 děti nad 150 cm). Vstupné pouze na sobotu stojí 350 Kč za osobu. Rodinné sobotní vstupné činí 800 Kč (2 dospělí a 2 děti nad 150 cm). Senioři nad 70 let platí 200 Kč za osobu bez ohledu na počet dní Držitelé speciální VOLNÉ VSTUPENKY LCW 2019 neplatí nic Držitelé ZTP, ZTTP (s průvodcem) neplatí nic Lucky Cruisers Weekend je největší sraz amerik v ČR. Akce je určena jak majitelům, tak i příznivcům amerických vozů všech ročníků a kategorií. Pozvánka platí i pro širokou veřejnost, včetně dětí a mládeže. Určitě přijeďte! Tešíme se na vás.

> Otevírací doba

od 9:00

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Pasohlávky
Ulice: Autokemp ATC Merkur, Pasohlávky 114

> Komentáře