Slavonice fest | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Slavonice fest

> Termín

31.7.2019 - 4.8.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Letní filmový a hudební festival SLAVONICE FEST se v roce 2019 odehraje už pošesté! Filmové projekce jsou stejně jako v minulých pěti letech soustředěné do centra renesančních Slavonic. 7 kinosálů a letni kino Cinestar na náměstí nabídnou na 70 filmů z celého světa. Připravujeme ve větším rozsahu sekci filmů s lidskoprávní tématikou v návaznosti na festival Jeden svět, opět zařadíme již tradiční filmové sekce včetně sekce věnované vybrané národní kinematografii. Hudební část festivalu bude stejně jako v roce 2018 jak ve Slavonicích, kde se na Kulturák Stage odehrají velké večerní koncerty a tradiční noční after party s předními DJ´s , tak i v oblíbené hudební Stodole Maříž, kam si zajedeme festivalovým autobusem na pohodové odpolední koncerty.Letos už podruhé se v rámci projektu Zrcadlení zapojí do Slavonice Festu i sousední rakouské Kulturbrücke Fratres. Hlavní program festivalu doplní doprovodný program pro děti i oblíbené výstavy umění. Ať už strávíte čtyři dny v kině, protancujete večery na koncertech a noci na afterparty, nebo si dáte pohodový mix toho všeho, zůstává spojení filmů, přátelské atmosféry, umění, hudby, přírody, renesančního města a letního relaxu hlavním mottem Slavonice Festu i pro rok 2019. Festival ani letos nebude soutěžní. Kromě Ceny odborné poroty pro nejlepší snímek z doprovodné sekce studenstkých filmů bude jedinou cenou, kterou SLAVONICE FEST udělí, Cena diváků pro nejlepší film.

> Otevírací doba

Dle programu

> Kontakt

Kraj: Jihočeský kraj
Město: Slavonice
Ulice: Centrum města

> Komentáře