Den dětí na Landeku | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Den dětí na Landeku

> Termín

1.6.2019

> Hodnocení

1  (1x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Přijďte se na Landek seznámit a pobavit s bytostmi z landeckých pověstí jako je landecká paní, landecký rytíř, ovčák a vodníci. Na několika stanovištích v Landek Parku si pro vás připravili speciální úkoly. Když pak všechny jejich úkoly splníte, získáte svůj malý díl z bájného landeckého pokladu. Na stanovišti u vstupní brány nebo v našem hlavním stanu u sportovního hřiště v Landek Parku si zakoupíte vstupenku na akci, vstupné činí 50,- Kč. Vstupenky následně vyměníte za barevný pásek Balónek, který si děti připevní na ruku. My tím tak bezpečně poznáme, že s námi dané dítě soutěží. Dostanete také kartičku, na kterou budete sbírat razítka od landeckých bytostí. Razítka obdržíte na jednotlivých stanovištích za splnění úkolu, razítka můžete sbírat v libovolném pořadí. Úkoly budou vždy připraveny v několika úrovních obtížnosti, aby je mohly bez problémů plnit malé i velké děti. Jakmile budete mít všechna razítka, přijdete si našeho hlavního stanu pro svou odměnu. Celá akce probíhá od 10 do 16 hodin, délka programu je cca 60-90 minut dle rychlosti plnění úkolů. Pokud již máte všechno hotovo a vyzvedli jste si i svůj malý díl pokladu, máte možnost se volně zapojit do našich tvůrčích dílen u našeho hlavního stanu. Jako hlavní program pro Vás máme připraveny postavičky zvířátek vyrobené (i plněné) z přírodní bavlny, které si budete moci sami vyzdobit podle své fantazie. Domů si pak můžete odnést svého vlastního mazlíčka - ježečka, kočičku, medvídka nebo sovičku. Ale samozřejmě budeme mít pro vás připraveny také další aktivity jako kreslení, skládání nebo vyplňování kvízů. Celá naše akce probíhá v areálu Landek Parku, vstupenky na akci můžete zakoupit na stanovišti za vstupní (vjezdovou) bránou do areálu nebo v našem hlavním stanu umístěného v areálu u sportovního hřiště.

> Otevírací doba

9:00 - 16:00

> Kontakt

Kraj: Moravskoslezský kraj
Město: Ostrava
Ulice: Landek Park Ostrava - Petřkovice

> Komentáře