Běh naděje - běh proti rakovině | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Běh naděje - běh proti rakovině

> Termín

15.6.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Běžet, jít, nebo jen symbolicky odstartovat... akce je určena naprosto pro všechny věkové skupiny... Běh naděje je během, který nám dává sílu nevzdat se. Přijďte symbolicky předat kus své Naděje a pomoct Nevzdávat se. Vážení přátele, přijďte všichni místní, přijeďte z okolí, z daleka i dálek dne 15. 6. 2019 do Oslavan - Padochova předat symbolicky kus své naděje v rámci dalšího ročníku Běhu naděje na podporu boje s rakovinou. Těšíme se na vás všechny, na jednotlivce, celé rodiny, kolektivy, školy, sportovní oddíly, sportovní týmy... neboť vy všichni jste NADĚJÍ… Slavný Běh Terryho Foxe pokračuje ve své tradici v Padochově již 11 let jako Běh naděje. Vzpomínáte si na sportovně humanitární akci Běh Terryho Foxe, která se svého času narodila v Kanadě a která pak v Česku i v desítkách dalších zemí pomáhala propagovat rekreační sport a navíc ještě získávat peníz na boj proti rakovině? Vinou svérázného postoje Nadace Terryho Foxe v Torontu tento projekt skončil. Čeští organizátoři se ale nechtěli vzdát bez boje. A tak se narodil Běh naděje. Účastnici Běhu naděje přispívají formou dobrovolného startovného na výzkum rakoviny a získanou částku pak rozděluje Česká onkologická společnost na vybrané projekty. V poslední době ubývá po republice pořádaných běhů . O to víc těší fakt, že v Padochově BĚH NADĚJE v minulosti tedy Běh Terryho Foxe, nikdy neměl pauzu. Proto přijďte uběhnout či jen ujít symbolicky "kus NADĚJE" pro všechn, kdo bojují s touto zákeřnou chorobou...

> Otevírací doba

13:30 - 16:30

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Oslavany - Padochov
Ulice: hřiště TJ Sokol

> Komentáře