Den otevřených dveří Národní základny humanitární pomoci | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Den otevřených dveří Národní základny humanitární pomoci

> Termín

25.5.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

Mimořádné situace vyžadují kvalitní infrastrukturu a právě díky pomoci z evropských fondů vznikl v České republice jedinečný projekt Národní základny humanitární pomoci. Speciální centrální sklad logistiky pomáhá Hasičskému záchrannému sboru organizovat, jak příjem materiální pomoci od našich spojenců, tak i poskytovat potřebné zásoby pro potřeby pomoci v mimořádných situacích do zahraničí. V případě jakékoliv nepředvídatelné události jsme tak připraveni rychleji pomoci všude tam, kde je to třeba. Zajímá Vás, jak funguje logistika humanitární pomoci? Co všechno je ve skladech připraveno v případě živelné pohromy? A jaká přepravní technika se při mimořádných akcích používá? Všechny odpovědi se dozvíte právě během Dne otevřených dveří Národní základny humanitární pomoci ve Zbirohu. Na co se můžete těšit? Běžně nepřístupné prostory humanitární základny a celého komplexního hasičského areálu ve Zbirohu si můžete prohlédnout kdykoliv v průběhu akce. Na místě budou informační panely a své otázky budete moci položit přímo pracovníkům Hasičského záchranného sboru. Den otevřených dveří je součástí tradiční úspěšné akce Zbirožské hasičské tatrování, takže se můžete těšit na celou řadu dalších zajímavých aktivit v rámci této události (např. sraz Tater, Mistrovství ČR ve výměně předního kola u Tatry, ukázky práce hasičů lezců a Policie ČR, představení nové Tatry – TITÁN a mnoho dalšího). Aktivity pro děti i dospělé: Po celý den se budete moci zapojit do aktivit a soutěží o drobné ceny. Každou hodinu budeme losovat výherce hodnotných cen v rámci soutěže „o nejoblíbenější projekt“. Můžete zažít adrenalin na atrakcích jako je simulátor přetočení vozidla na střechu nebo simulátor nárazu. Nesmíte zde vynechat návštěvu jedinečné Expozice požární ochrany v tomto areálu, kde najdete více než 130 exponátů historické hasičské techniky, z nichž nejstarší pochází z poloviny 18. století. Můžete zde vidět i legendární Máňu z komedie „Jak dostat tatínka do polepšovny“. Návštěvníci mohou také zavítat do plně vybaveného krytu, určeného pro nouzové ukrytí obyvatel a do zařízeného podzemního velitelsko-štábního pracoviště v rámci unikátní expozice ochrany obyvatelstva. Čeká Vás zkrátka nabitý zajímavý program během celého dne pro všechny věkové generace včetně rodin s dětmi. Prohlídky bez nutnosti registrace předem.

> Otevírací doba

10:00 - 16:00

> Kontakt

Kraj: Plzeňský kraj
Město: Zbiroh
Ulice: Pod parkem 662

> Komentáře