Zahájení lázeňské sezóny ve Františkových Lázních | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Zahájení lázeňské sezóny ve Františkových Lázních

> Termín

18.5.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Město Františkovy Lázně zahajuje již 226. lázeňskou sezónu. Při slavnostním zahájení se představí Františkovy Lázně na filmovém plátně a připomenou nám téměř stoleté výročí vzniku prvního snímku o městě. Letošní zahájení lázeňské sezóny moderuje Jindřich Skopec. Po celou dobu bude probíhat bohatý kulturní program v hudebním altánu u Františkova pramene zakončený překvapením. Nezapomněli jsme ani na doprovodný program pro děti a na celodenní trh. PROGRAM: 7:30 Pochod mažoretek a Městského dechového orchestru Cheb městem 9:30 Slavnostní mše svatá - kostel Povýšení sv. Kříže 10:00 Otevření trhu na Národní třídě 10:00 Zahájení zábavného odpoledne pro děti v parku u kavárny MILANO 11:00 Průvod Národní třídou 11:30 Slavnostní zahájení v hudebním pavilónu u Františkova pramene * Příjezd „Karla Degla“ před natáčením dokumentárního filmu o Františkových Lázních * Proslov starosty města Františkovy Lázně a představení významných hostů * Svěcení Františkova pramene a Glauberových pramenů • „Karel Degl“ představí svůj film „Františkovy Lázně“ z roku 1921 – porovnání natočených záběrů se současností • Vystoupení mažoretek a Městského dechového orchestru ZUŠ Cheb – Starci na chmelu • Představení filmů „Alfons Karásek v lázních“ a „Ten svetr si nesvlíkej“ – porovnání natočených záběrů se současností • Hudebně taneční vystoupení mažoretek – Noc na Karlštejně • ,,Filmy letem světem“ – rychlý přehled filmových záběrů z Františkových Lázní • Defilé mažoretek a Městského dechového orchestru ZUŠ Cheb 14:00 Legendární skladby hudební skupiny ABBA v podání zpěváků z muzikálu Mamma Mia 16:00 Hudební skupina Crazy Dogs – největší hity Rock and Rollu 18:30 Cimbálová muzika Milana Broučka – lidové písně, čardáše a netradiční zpracování filmové hudby 21:00 Hudební skupina Burma Jones 22:00 Závěrečné překvapení

> Otevírací doba

7:30 - 22:00

> Kontakt

Kraj: Karlovarský kraj
Město: Františkovy Lázně
Ulice: Národní třída

> Komentáře