Den dětí s Polárkou - Zahradní slavnost | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Den dětí s Polárkou - Zahradní slavnost

> Termín

1.6.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Den dětí je jediným svátkem, který mohou slavit opravdu všichni. Všichni jsou totiž něčí děti a všichni se přeci rádi baví. Proto pro vás Polárka pořádá zahradní slavnost v Björnsonově sadu. V 15.30 nás čekají Taneční hodiny pro malé a ještě menší neboli TANČÍRNA. V 18.00 pak přiletí vesmírná kapela POLARIS se svým orbitálním HARD-DISCEM. Od 14.00 budou pro všechny děti nachystané workshopy. Jaké? Každá zahradní párty by měla mít svého klauna. Proč ale jen na někoho koukat? Proč se klaunem nestát? Na různých stanovištích se tedy můžete učit líčit, vyrábět z balónků meče či zvířátka, žonglovat či si vyzkoušet základy pantomimy. Také si můžete vyrobit loutkového klauna, kterého si můžete odnést domů na památku. Během celého odpoledne si můžete míchat vlastní drinky s kavárnou Piknik Box a uhnat si zmrzlinovou kocovinu s čokoládovnou Minach. PROGRAM v Polárce 10.30 Alenka za zrcadlem / Velká scéna vstupenky PROGRAM v Björnsonově sadu (kapacita neomezená) free 14.00 – 18.00 zahradní slavnost a program pro děti “Klaunem snadno a rychle”: Jak má správný klaun vypadat – Líčení ke klaunství neodmyslitelně patří. Vemte tedy do rukou pravá divadelní líčidla a staňte se maskérem! Oživlé balónky – Nafoukněte si balónek a vyrobte si z něho meč či zvířátko. Pak si můžete vyzkoušet, co všechno váš výtvor umí a neumí. Výcvik žonglování – Aspoň trochu žonglovat by měl umět každý klaun. Tak hurá do toho! Základy pantomimy – Hraní beze slov, vytváření imaginárních stěn či chůze na místě může zpestřit vaše klaunské vystupování. A navíc se pak v klauna budete moct proměnit kdekoliv a bez jakýchkoliv příprav. Vyrobte si loutku – Stanoviště, kde si můžete vyrobit svého klaunského loutkového parťáka. Ve dvou se to lépe táhne. 15.30 Tančírna 18.00 Polaris

> Otevírací doba

10:30 - 19:00

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Brno
Ulice: Björnsenův sad

> Komentáře