VIDA! BRNĚNSKÁ MUZEJNÍ NOC | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

VIDA! BRNĚNSKÁ MUZEJNÍ NOC

> Termín

18.5.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Prásk! Bum! Pfíííííííí… Brněnská muzejní noc se v zábavním vědeckém parku VIDA! představí třaskavými a výbušnými pokusy. Těšte se na venkovní stanoviště s experimenty, které vám přiblíží mechanické i chemické exploze. Budeme zkoumat výbuchy, ke kterým dochází běžně v přírodě nebo v kuchyni, ale posvítíme si i na ty v laboratořích. Vyzkoušíme také různé způsoby rychlého uvolnění energie a otestujeme je při výrobě vlastní rakety. Uvnitř centra vás čeká nová výstava Haló, kde si vyzkoušíte různé způsoby, jak doručit zprávu, a promítání jedinečného 3D filmu Oceány. PROGRAM UVNITŘ CENTRA (16:00–23:00) (vstupenka za 80 Kč/osoba) Vstupenky koupíte buď přímo v den akce na místě, nebo v předprodeji na našem e-shopu. STÁLÁ EXPOZICE: 170 hravých exponátů, díky kterým zjistíte, jak funguje svět kolem nás. Zažijte vichřici, vstupte do obřího srdce, projeďte se na kole po laně, zahalte město do husté mlhy, otestujte trénink pilotů stíhaček, nebo zmrazte vlastní stín. AKTUÁLNÍ VÝSTAVA: Haló – vyzkoušejte různé způsoby, jak doručit zprávu, v ceně vstupenky do expozice

> Otevírací doba

od 16:00

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Brno
Ulice: VIDA science centrum, Křížkovského 554/12, 603 00 Brno

> Komentáře