Za pohádkou do Futura | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Za pohádkou do Futura

> Termín

25.5.2019
23.6.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-3, 3-6, 6-9

> Popis

Spojte poslední květnovou sobotu příjemné s užitečným a s sebou na nákupy vezměte do obchodního centra Futurum i své ratolesti. Je zde totiž připraven bohatý program plný pohádek. 15.00 - Tři pohádky o Honzovi 16.00 - Vystoupení dětí: Mažoretky Legato (CVČ Lužánky) a La Quadrilla - country tance 17.00 - Pohádka o písničce Jedna z nejoblíbenějších postav českých pohádek, Honza, se dětem představí i v první části sobotního programu ve Futuru. Právě o něm totiž budou pojednávat úvodní Tři pohádky, které odstartují celou akci nazvanou Za pohádkou do Futura. Ta rozzáří dětské oči hned několika způsoby. Nejen, že potěší malé diváky, kteří si přijdou pohádková vystoupení vychutnat osobně se svými rodiči přímo do obchodního centra, navíc ale bude i pomáhat. Podpoří totiž Fond ohrožených dětí. Pohádkové příběhy ožijí před zraky malých diváků díky Divadlu Harmonika. To je navíc zapojí do hry a nechá je podílet se na tvorbě představení s fantazií jim vlastní. Chybět nebude ani doplnění o živou hudbu či kreslení. Navíc je během odpoledne připraveno ve Futuru i vystoupení mažoretek Legato a program tak bude lákavý pro celou rodinu. VSTUP NA AKCI JE ZDARMA.

> Otevírací doba

15:00 - 18:00

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Brno
Ulice: OC Futurum Brno, Vídeňská 100, 61900 Brno

> Komentáře