Jarní prázdniny v IQlandii | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Jarní prázdniny v IQlandii

Foto: .

> Termín

1.2.2020-15.3.2020

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Od 1. 2. do 15. 3. máme v iQLANDII a iQPARKU otevřeno od 9.00 do 19.00. Spolu s rozšířenou otevírací dobou jsme nakombinovali program pro školy i pro dovolenkáře na jarních prázdninách. iQLANDIA a iQpark si pro tebe a tvou rodinu nachystali na jarní prázdniny program od rána do večera. Tak přijeď - poznej - vyzkoušej! Pro všechny dovolenkáře, co si užívají hor v okolí, i jednodenní návštěvníky máme na jarní prázdniny připravený bohatý program: Soutěžní hra Lovci rekordů v iQlandii (Najdi 6 stanovišť rekordů v expozicích Člověk a Lidské smysly a poměř své síly s různými rekordmany ze zvířecí říše. Své výkony zaznamenej do odpovědní karty. Pokud chceš soutěžit o zajímavé ceny, vyplň údaje na zadní straně karty a vhoď ji do soutěžního boxu u vstupu do expozice Člověk.) Nový program Laborky pro veřejnost – Přežití v přírodě v iQlandii, denně v 10.00 a 14.00 (Výroba paracordového náramku, rozdělávání ohně na tisíc a jeden způsob, domácí výroba kompasu, filtrace vody v přírodě a mnoho dalšího.) Nový program Dětská laboratoř – Stopy zvířat v iQlandii, denně ve 13.00 a 15.00 (Výroba a zdobení různých zvířecích stop pro předškolní děti.) Science show v iQlandii denně, v 11.00, 13.00 a 16.00 Badatelské aktivity s lektory v expozicích v iQlandii po celý den Soutěžní hra Kriminálka v iQlandii Aktivity s lektorem v iQparku, denně v 11.00 (Vyrábění zimních obrázků a výrobků) Tvoření - Stínohrátky v iQparku, denně ve 14.00 (Hrátky se stíny pro malé i větší děti, součástí je i vyrábění loutek se kterými si mohou děti vyzkoušet úplně nový exponát Stínohra)

> Otevírací doba

dle webu

> Kontakt

Kraj: Liberecký kraj
Město: Liberec
Ulice: IQLandia

> Komentáře