NÁMOŘNICKÝ 27. DEN DĚTÍ S ANNOU | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

NÁMOŘNICKÝ 27. DEN DĚTÍ S ANNOU

> Termín

26.5.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

ZÁBAVA, HRY a SOUTĚŽE v areálu celého parku Taneční, sportovní, divadelní a hudební vystoupení na pódiu. 300 účinkujících, 20 vystoupení FLOTILA NÁMOŘNÍKŮ A PIRÁTŮ, ZÁBAVA, HRY a SOUTĚŽE v celém areálu parku, taneční, sportovní, divadelní a hudební vystoupení na pódiu, 300 účinkujících, 20 vystoupení, jízda v záchranném člunu, námořní hlídka – pozorování dalekohledem, námořnická nealko krčma, lanové překážky DĚTSKÉ KAPELY DOCELA a LEDACO Skupina historického šermu VALMONT na Malé divadelní scéně společně s : SOKOLNÍK MONTI LOUTKOVÉ DIVADLO KAŠPÁRKŮV SVĚT zahraje pohádku „Kašpárek a čaroděj“. Jako host vystoupí skupina historického šermu BERENDAL v pásmu soubojů a tanců z období gotiky a zahrají pohádku „Kde je hostinský?“. Uvidíte historické vojenské ležení, dobové tržiště, šermířská představení, budou se podávat pochutiny v dobové krčmě a stáncích. Dobová hudba po celou dobu VÝTVARNÁ SOUTĚŽ „MOŘSKÝ SVĚT" LETADLA A LODĚ – MODELÁŘI ZVÍŘÁTKA TRAMPOLÍNA KOUTEK PRO NEJMENŠÍ JÍZDA NA KONÍCH BALONKY ZCELA NOVÝ SKÁKACÍ HRAD SKLUZAVKA SLUNÍČKO SKLUZAVKA GRAND - největší v celé republice KOLOTOČ DOPRAVNÍ HRY A TESTY JÍZDA ZRUČNOSTI NA KOLE HASIČSKÉ VOZY STÁNKY HRAČKY BOHATÉ OBČERSTVENÍ DOMÁCÍ REGIONÁLNÍ SPECIALITY ŘEMESLNÉ HNÍZDO DĚTSKÁ TOMBOLA ALCEDO – LETNÍ TÁBORY A KROUŽKY Těší se na Vás maskoti BERUŠKA a KLAUN Pruhovaná trika či šátky vítány. Dobrou náladu s sebou :-) VSTUP ZDARMA BENEFIČNÍ AKCE PRO DĚTI Celý výtěžek z dětské tomboly věnujeme už 19. rok na nákup přístroje pro Novorozenecké a dětské oddělení Nemocnice ve Vsetíně.

> Otevírací doba

12:00 - 19:00

> Kontakt

Kraj: Zlínský kraj
Město: Vsetín
Ulice: Panská zahrada - park

> Komentáře