Týden pro rodinu | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Týden pro rodinu

> Fotogalerie

> Termín

11.5.2019 - 19.5.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Týden pro rodinu probíhá v rámci celé ČR jako oslava Mezinárodního dne rodiny, který je stanoven na 15. května. Tento rok Centrum pro rodinu Vysočina pořádá akce na oslavu Mezinárodního dne rodiny již po dvanácté. :-) Nenechte si proto ujít bohatý program. V sobotu 11. 5. bude uspořádáno tradiční Senohraní. Zveme Vás na celodenní akci v přírodě, která proběhne v jihlavské lokalitě Skalka. Připravujeme tvoření ze sena, divadelní pohádky Víti Marčíka ml., vystoupení kejklíře a žonglérskou dílničku Vojty Vrtka, Běh rodin, projížďky na ponících a další program. Od pondělí 13. 5. do pátku 17. 5. bude probíhat Hra po městě a Týden otevřených dveří. Během Hry po městě můžou celé rodiny společně poznat části našeho města při plnění jednoduchých úkolů, za které je čeká milá odměna. Týden otevřených dveří dává veřejnosti možnost prohlídky prostor Centra pro rodinu Vysočina a seznámení se s činnostmi a službami, které poskytujeme. A ve středu 15. 5. se uskuteční tradiční Koncert rodin, který proběhne v koncertním sále ZUŠ Jihlava a vystoupí na něm převážně žáci ZUŠ se svými rodiči, prarodiči a sourozenci. Na koncertě zazní skladby vážné i moderní hudby a také lidové písničky. Program je finančně podpořen městem Jihlava. Vstup na všechny akce je bezplatně přístupný.

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Vysočina
Město: Jihlava
Ulice: Na skalce a další místa

> Komentáře